Way out west del 1

FREDAG:

Lille jag sitter på tåget själv och skickade denna bild till kompisar som redan var i GBG och informerade om att jag var på väääääg. 


När jag kom fram slängde jag in väskorna och hoppade in i en taxi för att se Håkan Hellström som var helt underbar. Han har sån energi på scen som smittar av sig till publiken. Han är en riktig stjärna i mina ögon. 


Becca, Josi och Johanna på Håkan <3


Efter Håkan och lite häng på Vippen körde vi ett mellanstopp på Clarion Post där jag bodde för jag ville byta till byxor. Och tog obligatorisk bild i hissen. 


…och på utsikten. Den är amazing på Post!


Förlåt för grumlig bild… Men när jag bytt om gick vi ner till första våningen där Red Bull hade arranderat hela våning för massa feta grejer. Var events och happenings varje kväll och dag. Drack några drinkar och hängde omkring. 


PUSH! Sen var det dags för Push. Här är Walter och mitt lysande svärd. Mer om det i del 2. 


Kolla fjärilen i bakgrunden!!! Ska berätta en sån fet historia om den. 


DJ:en står alltså framför fjärilen. 


Och Sara och Martin 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!