Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En historia om en fjäril

Okej ni som följer bloggy vet att jag älskar fjärilar.

Ville ha en fjärilstatuering sen jag var tretton år men fick inte för mamma.

Tack mamma för allt du sa nej till när jag var liten. Hade du inte varit så hård hade jag haft en svamp på fotankeln, en ros på bröstet, en tribal i svanken, en tribal runt naveln, en taggtråd runt armen och SÄKERT någon mer tatuering. Fyfan vad glad jag är att jag inte fick göra dem. Överlycklig idag. Hade ångrat alla idag! För faktum är att man vet inte ett shit om vad man kommer vilja ha och inte ha när man är ung. 

Men tillbaka till den tatueringen jag faktiskt har. Jag ville som sagt tatuera in en fjäril sen jag var tretton år men fick inte så gjorde den dagen efter att jag fyllde 18år. Hehe. Trotsig tjej va. Satte den på rumpan så den är ca 10 cm hög och 6cm bred. I färg! Men den syns bara om jag ”visar” den. Tex syns inte i bikinitrosor. 

Men tillbaka till helgens fjäril! När jag var i Göteborg för några veckor sen såg jag denna fina fjäril på nattklubben PUSH och blev kär. När jag återvände denna helg så sa jag detta till Becca på fredagsnatten. Vi försökte få ner den men den satt fast. 

När vi kom tillbaka på lördagen hade de tagit ner den åt mig!! Ville skrika av lycka!

Här står vi och håller i den inne på PUSH avstängda del. 


Här är jag och min fina fjäril utanför hotellet!Här har jag släpat på den på tåget och är äntligen framme i Stockholm med lilla fjärilen!Den gick sönder lite så jag måste limma den. Och hitta vart den ska sitta. Kanske här i hallen? Länge velat ha något på denna vägg i hallen. Vad tycker ni om min fjäril? Är den inte amazing?Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fråga till sexpodden.
  Asså om man är tillsammans med en kille ska man göra olika ställning osv då för att inte tröttna? och lär man sig ställningar under tiden för jag vet knappt något om ställningar…

  2013-08-17 16:28:42
  Svara
 • Hej jätte fin blogg! Kan du checka in min om du nu är intresserad av mode, äventyr och massa shopping

  ubah 2013-08-14 15:16:20 http://814508.devote.se
  Svara
 • Hej, kommentar till Sexpoden 😉
  Har ni tips på ‘intimsaker’ som stimulera klitorisen, eller knep att stimulera den. När man kör solo eller med en partner.
  Tack och hej! : )

  2013-08-14 11:27:14
  Svara
 • Älskar också fjärilar och har 3 olika tatuerade på kroppen, har två till planerade som symboler för saknade familjemedlemmar.
  Fjärilar är så vackra! Och din fjäril var grym, skulle gärna haft en liknande här hemma!

  2013-08-13 18:21:30
  Svara
 • Du inser väl att du behöver visa din tatuering nu va?!

  Mvh en ohälsosamt nyfiken tjej

  2013-08-13 17:43:53
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind