En historia om en fjäril

Okej ni som följer bloggy vet att jag älskar fjärilar.

Ville ha en fjärilstatuering sen jag var tretton år men fick inte för mamma.

Tack mamma för allt du sa nej till när jag var liten. Hade du inte varit så hård hade jag haft en svamp på fotankeln, en ros på bröstet, en tribal i svanken, en tribal runt naveln, en taggtråd runt armen och SÄKERT någon mer tatuering. Fyfan vad glad jag är att jag inte fick göra dem. Överlycklig idag. Hade ångrat alla idag! För faktum är att man vet inte ett shit om vad man kommer vilja ha och inte ha när man är ung. 

Men tillbaka till den tatueringen jag faktiskt har. Jag ville som sagt tatuera in en fjäril sen jag var tretton år men fick inte så gjorde den dagen efter att jag fyllde 18år. Hehe. Trotsig tjej va. Satte den på rumpan så den är ca 10 cm hög och 6cm bred. I färg! Men den syns bara om jag ”visar” den. Tex syns inte i bikinitrosor. 

Men tillbaka till helgens fjäril! När jag var i Göteborg för några veckor sen såg jag denna fina fjäril på nattklubben PUSH och blev kär. När jag återvände denna helg så sa jag detta till Becca på fredagsnatten. Vi försökte få ner den men den satt fast. 

När vi kom tillbaka på lördagen hade de tagit ner den åt mig!! Ville skrika av lycka!

Här står vi och håller i den inne på PUSH avstängda del. 


Här är jag och min fina fjäril utanför hotellet!Här har jag släpat på den på tåget och är äntligen framme i Stockholm med lilla fjärilen!Den gick sönder lite så jag måste limma den. Och hitta vart den ska sitta. Kanske här i hallen? Länge velat ha något på denna vägg i hallen. Vad tycker ni om min fjäril? Är den inte amazing?Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!