”Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a UNICORN”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great horse racing live stream free

  www.newsmax.com live 2023-07-15 07:16:33 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! hipódromo camarero la carrera en vivo de hoy

  Svara
 • But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. william hill live radio horse racing commentary

  live racing stream 2023-03-24 03:31:53 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. ideal world shopping channel

  horse racing tv 2022-12-28 14:23:03 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info I look forward to the continuation.

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-09 01:37:55 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Hej, jag är en tjej på sjutton somrar. Jag bor i en liten stad där alla vet vilka alla är, det är mycket snack helt enkelt.
  Förra året började jag träffa min kompis pojkvän, det var kärlek vid första ögonkastet! Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Så fort jag hörde hans röst kändes det som att mitt hjärta skulle hoppa ut ur mig. Kort sagt så var han min första kärlek.
  Men som sagt han var min kompis pojkvän, eftersom att jag blev så himla kär i denna kille slutade jag att prata med min kompis. Jag kände att det var inte lika fel av mig att vara med killen om jag inte var vän med hans flickvän.
  (Helt sjukt jag vet!)
  Jag fortsatte att träffa honom, men så en dag började vi bråka och slutade prata. Det här var första gången jag fick mitt hjärta krossat. Det enda jag gjort på dagarna var att ligga i min säng, kolla oth och gråta.
  Men så en dag ringer han upp mig och frågar om jag ville träffas. Självklart ville jag det. Lite senare samma kväll träffas vi hemma hos han, vi pratade osv…
  Men det var inte samma sak mellan oss längre, vi hade tappar respekten för varandra.
  Under ett helt år har jag träffar honom lite då och då. Jag är bara en sak för honom och det är sex, jag går med på det för att jag är något sjukt kär i honom.
  Men för mig är han allt!
  Han har behandlat mig jätte dåligt! Då menar jag verkligen JÄTTE dåligt! Men jag kan inte sluta träffa honom, han är min kärlek.
  Det jag vill fråga dig och Michaela är, vad ska jag göra för att komma över honom?
  Jag känner att jag har verkligen tappar min självrespekt, jag är inte mitt bästa jag. Jag är inte bästa Nathalie, den söta, snälla, rara, gulliga tjejen jag i vanliga fall är.

  Mina vänner fick veta att jag träffade min kompis pojkvän och nu hatar alla mig. Jag har bara mig själv att skylla så jag ska ju inte vara arg på någon annan än mig själv. Men jag har ju inga vänner kvar, det är det som är jobbigt. Jag har ingen annan än den här killen.

  Denna kille är äldre än mig, han är 21år.

  Med vänlig hälsning, Nathalie.
  Jag vill även säga att jag har skickat detta mail till Michaela. Skulle vara roligt att få bådas syn på vad jag ska göra.
  Så kort sagt vill jag ha tipps på hur jag ska komma över denna kille.

  Ps. Jag älskar era podcaster

  2013-08-19 13:14:19
  Svara
 • Cool Bild!!

  Ellinore 2013-08-15 14:53:41 http://ellinorekieninger.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!