Svar på frågestund – 3

Hur går man vidare när båda älskar varandra, ingen vill ge upp men ett förhållande går inte just nu? När man inte kan vara utan varandra men man kan heller inte vara med varandra

Då blundar man och raderar varandra från sitt liv. Tyvärr är det mitt tips. Det går inte att gå vidare om man ska hålla på att höras osv. Kan ni inte vara med varandra så suger det. Men ni kommer aldrig komma över varandra om ni inte raderar varandra. 

vart kommer Boudals snygga senilsnören på bilden ifrån??

Från KLSWEDEN. Hittar de HÄR!

Om en månad flyttar jag hemifrån. Jag är 21 år och ska flytta ifrån mamma och pappa för att bo själv i en etta. Är rädd för att det ska bli ensamt? Hur gammal var du när du först flyttade hemifrån? Har du alltid bott själv eller mest med vänner eller pojkvänner? Vad är fördelar och nackdelar med att bo själv? Tack för trevlig blogg och pod! Puss

Jag bodde med kompisar de första åren. Först pga ekonomin och för att jag var lite rädd att det skulle bli ensamt, precis som du. Men efter några år så flyttade Freja ifrån mig och då började jag bo själv. Och sen dess kan jag inte tänka mig att dela lägenhet med en kompis. Faktum är att det är en vanesak! 🙂

Bor du i bostadsrätt? Hur gåre med ekonomin när du hade uppehåll från jobb så pass länge? Du är underbar bästa dasha! Brukar dricka redbull med sugrör och det kallas vi ”dasha style” kram!

ÅH DASHASTYLE?! Bästa jag hört! Jag hade ett sparkonto! Alla borde ha ett sparkonto ifall man skulle bli av med jobbet eller dylikt. 

 

 

Om man ser dig på stan får man komma fram och säga hej och kanske ta en bild? Är det konstigt om man skulle typ börja gråta pga ser dig som typ största idol??

Ha ha. Gråta behöver man inte göra men man får mer än gärna komma fram! Blir så glad då!

Flyttar utomlands i några månader om ett par veckor och har precis börjat bli intresserad av en kille nu och han av mig, släppa taget nu eller satsa?

FLYTTAR DU? Då är det bara att släppa. Du ska ju flytta.. Du kommer träffa så många män där 🙂 Det kommer alltid nya män. tro mig. 

 

 

Hej Dasha! Hur mådde du under tonåren? Jag har aldrig mått dåligt direkt och inte nu heller men just nu känner jag bara att jag vill bli äldre och liksom leva ett annat liv. Har du känt så? 
Och så när man bor i en pyttepytte liten stad hur träffar man nya vänner och söta killar?

Ja det är klart jag känt så… Det gör man då och då i livet. Har nog inget med ålder att göra. Ibland vill jag också be alla mina vänner dra åt helvete och så vaknar jag dagen efter och är överlycklig för att jag inte gjorde det osv. Men skaffa nya vänner… Skulle tipsa att kanske börja på någon ny hobby? Dans? Stall? Slöjd? 🙂

Hej fina du!

Vad gör man som 17-åring i Stockholmsstad om man tröttnat på hemmafester där alla tävlar om vem som kan bli fullast snabbast utan att däcka/spy osv. Att acceptera läget och att ”din tur kommer” håller inte längre, själen finner inget ro och vill bara fly till en högre ålder. Vad gjorde du som 17-åring eller vad önskar du att du hade gjort? 
Tack för att du är du.
Jag gjorde väl det du inte vill göra. Men gör det du vill göra istället? Du kanske vill skriva en bok? Eller gå på bio? Gör det DU vill göra. Ingen som säger att du måste supa om du inte vill det. Gör inte det 🙂

 

 

Hej! Sjuk fråga men måste höra med dig om du hade smurfa när du var yngre ? Vet att jag hade en smurfa vän som hette dasha som jag pratade med väldigt mycket 🙂 fjortis tider Deluxe haha
Ha ha ja det hade jag!!

Känner på något sätt igen mig själv i dig vilket faktiskt äger jävligt mycket eftersom att du är så SJUKT underbar!!! Bara så du vet, ÄLSKAR ditt skratt! 
Nu till min fråga! Hur var du som 16åring? Vore jätteroligt att höra eftersom att jag är 16! KRAM och ta hand om dig!
Ha ha. Jag hade Buffalos och vita Savannbyxor och var kaxig och brunett! Hehe sug på den! Här kommer en bild:

 

 

Har du någon kontakt med din pappa?
Nopp.

 

Ångrar du någon gång att du och Jacob gjorde slut? Tror du att det kommer bli ni 2 igen? 🙂

Nej det gör jag inte. Vi hade en fin tid ihop men i slutet av dagen ville vi olika saker :/

 

Är du nära boudals barn mio och William? 🙂 jag tycker att du är grym! Du har bra tankar och jag lyssnar på varenda podcast. Kram

Vi är väl inte nära som i bästisar men jag har känt dem ganska länge och tycker om dem otroligt mycket båda två.

Hur ser du på din framtid? Jag har alltid tänkt att när jag är 27 år så ska väl jag få mitt första barn och leva ”vuxenlivet”, hur ser du på det? 

Hehe jag trodde jag skulle ha barn när jag var 22 när jag var 15. Men samtidigt minns jag när jag var 12 och var på min första studentmottagning och trodde att när man tog studenten så var man ”Så vuxen”. Och det är man ju inte. Man är ett barn. Så summan är väl att man inte kan planera något. Känner mig inte riktigt vuxen heller… Känns som om jag gör vuxna saker. Tar vuxna beslut. Beter mig vuxet. Men är ett barn fortfarande 😉

Varför hänger inte du med Michaela och Petra utomlands nu i sommar? 
För att jag började på nytt jobb och då trodde jag att jag skulle jobba hela sommaren sen fick jag veta att jag visst skulle vara ledig och då hade de redan bokat allt och det fanns ingen plats för mig om jag inte hade bokat ett helt hus själv. I närheten av dem. Det hade jag inte råd med :p

1,om du skulle fastna på en öde ö vilka 3 saker skulle du vilja ta med dig?
Mobil
Kniv
Vatten

2,dryaste klädesplagg i din garderob?
Min Chanel!

 

 

guuuuud vad irri att så många ställer frågor som bara är intressant för dom själva att få svar på men ej är kul för övriga läsare, ställ det i kärlek med dasha snorisar. snark. det är ju inte frågor till podcasten i denna frågestund…

så här får jag hitta på lite kuligare frågor:
1. hur botar/hanterar du bakishumör?
Hehe OJ. Jag kan liksom inte sova när jag är bakis så jag skulle säga att man går upp direkt och tar en promenad. äter mat. sen somnar man om. mycket vatten!


2. om fått sno vad som helst från Petras hem, vad hade du då lagt vantarna på?
Hennes lampa ovanför marmor bordet!


3. om man har lite ont om cash men ens bästis fyller år, vad ska man hitta på för kul till den då som kompenserar för att man inte har råd med ett par givenchy skor eller något annat superduper fint? men man ändå vill brassa på och visa hur mycket man uppskattar vänskapen..
Man väntar tills man har cash. Eller bjuder på middag och ger en show. Kanske… skriver en låt till henne?!

4. vad inspirerar dig? 
Gud… Satt och tänkte så länge till denna fråga. Jag har absolut ingen aning. Saknar inspiration just nu om jag ska vara ärlig med er. 

5. vilken av redbulls nya smaker ger du tummen upp till? 
SILVER!! Den smakar lime och är väldigt god med gin!

6. har du något tips för att inte ”shop until you drop” när du går på stan? för går jag in i en affär blir jag kokko och måste shoppa. 
Hm.. Bestäm dig innan du går in hur mycket du får göra av med! 

7. hur fanken lärde du dig gå i dina YSL? klacken är ju killer
Många många många års träning. Men de är vingliga 🙂

8. roligaste filmen du sett?
BIGFISH. Eller både bästa och roligaste. Härligaste i alla fall. 

9. bästa frisyr tips?
oj.. Beror på vad man vill ha. Men olja är bra. Och hårinpackning är bra. Men torrshampo har räddat mitt liv många gånger. 

okej, inte bättre frågor än någon annan. men tycker frågor som att hur du känner för att michaela har ”bättre” karriär är ett skämt. vem har sagt att det är så? du har ju sjukt mycket vänner och är en ”profil” i stockholm på grund av den du är och inte för att du är ”känd”. dessutom är du ju typ topp 7 stockholms snyggaste tjej och så rolig att jag nästan skrattar rakt ut när jag läser bloggen. GO DASHA!jag gillar verkligen michaela med, men känns som de frågorna är taskiga och jag tycker inte det vart okej.
Gullig du är <3. Puss!

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vet inte om det blir för privat. Men kan du inte berätta om varför du inte har kontakt med din pappa? Du är inte ensam om det, men känns som ingen vågar prata om när man bryter med ens familj eller syskon osv.

  2013-08-15 22:52:14
  Svara
 • Hej!
  Jag har blivit så inspirerade av er att jag själv vill göra pods. Det ämnet jag vill göra om är tonåren, livet som tonåring. Vilket inkluderar mycket kärlek! Det jag undrar då är vad man behöver fia före. Rättigheter? Vart lägger man upp dom osv osv? Allt det där bakom.
  Här där jag bor finns en ungdomsgård så jag tror, jag och blivande partner, att vi kan spela in där i deras studio.
  Kan vi inte hålla kontakt och vi får höra om er podresa och ni får höra om våran blivande podresa?

  2013-08-15 18:06:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!