Min vän Thomas

Idag ska jag äta middag med Thomas. Jag har påpekat halva veckan att jag inte är sugen på att gå ut och äter bara middag med han ifall han lovar att inte hetsa om utgång. Och igår kväll pratade vi i telefon och då sa han att han skulle till Grönan med personalen osv. Så sa vi ”vi hörs imorrn”. 

Jag vaknar till mitt i natten av ett samtal. Jag svarar inte, pga sover? Men smsar imorse: 

Thomas ville alltså informera om att han var full igår och inte kommer vara lika sugen idag. Bästa jag hört. Skrattade imorse. Inte tråkigt att börja fredagsmorgonen med att få denna bild mms:ad till sig tex. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Dåligt snygg

  2013-08-17 16:09:27
  Svara
 • Hej dasha! Jag har blivit erbjuden deltidsjobb i Sthlm i ett år, men har inget boende. Hur gör man? Har du några tips om hur man hittar boende? Jag känner ingen i Sthlm och kommer från en liten håla, måste härifrån!!
  Kram

  2013-08-16 18:28:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!