Svar på frågestund – 4

Har din bästis några syskon? brukar du umgås med dem?
Bästis? Vem menar du… Forni har ju en lillebror vi umgås lite. Hörs när vi är ute och dansar osv. 

 

Jag stormdiggar dig och din samt fornis podcast! Så mycket att jag och min kompis tänkte göra en pod där vi kommer bjuda på lite roliga samtal. Men, jag undrar hur man fixar en sådan ”sida” ni har på iTunes? Kan man göra det som privatperson ? Så att man kan lyssna på vår pod via iTunes. 🙂 jättetacksam för svar!!

Gud jag har ingen aning. Vi har en tekniker som gjort det åt oss. Ledsen för dåligt svar 🙁 Men tror du kan få hjälp HÄR.

Pratar du ryska? Du är väk rysk? Hur förhåller du dig till dina ryska rötter?

Japp det gör jag! Jag är född i Moskva. Jag förhåller mig bra till dem. Är i Moskva några gånger per år. Men står självklart inte bakom Putins idiotiska uttalanden om det är det du syftar på. 

hej! vad dricker du oftast för alkohol? vilken sort/namn liksom?
vilket är ditt favorit röd/rosé/vitt vin?


Jag dricker mestadels champagne, vodkaredbull, fisherman, tequila. Är tyvärr rent ut sagt skitdålig på vin. Kan inga namn. Men när jag är på systemet tar jag de rödvin som inte är för fruktigt och inte för syrligt. hatar dock vitt vin! Föredrar rosechampagne framför allt!

(hehe bjuder på denna bild från gotland några år sen)

 

Vad har varit ditt livs svåraste val/beslut? Hur ser du på det nu?
Det var nog ifall jag skulle köra lägenheten eller inte. Eftersom det var ett renoveringsobjekt osv. Men idag är jag överlycklig att jag gjorde det. Det var även det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv men är en enormt stor erfarenhet starkare. 


Vad ska man göra på första dejten? Och var i Stockholm? 
Man sätter sig och dricker drinkar. PÅ något centralt ställe där det händer mycket. Så man tex kan glo på människor ifall det skulle bli lite tyst. Kanske Utecompagniet, eller Escaliers utegård, eller Riche. Det är skönt att bli berusade ihop nä’r man inte känner varandra.


Hur tusan vet man om en kille är lite flörtig eller bara vän?

Jag vet inte?? Vet du??? :O

Hehe nä men man KÄNNER det. Finns den där spänningen där? Skrattar han lite när era blickar möts i tid och otid? Mmmmmmm då finns det där. 

Jag undra vad ditt viktigaste råd till unga tjejer idag är? ”Livsråd” liksom? Stor kram och tack för att du är så härlig, det smittar av sig genom bloggen!

Åh tack snälla fina gulliga du!! <3 <3 <3

Mitt råd är att göra det du vill. Var snäll. Skratta mycket. Älska mycket och många. Var förlåtande ifall du vill ha personen kvar i ditt liv. Men vi ger bara en till chans. Vi låter oss inte bli utnyttjade. Sen haka inte upp dig på statister i ditt liv och saker som hänt. Livet går vidare vare sig man tror det eller ej när man står där med randiga kinder. jag lovar. Ibland tar det bara lite längre tid. Men den dagen man fattar detta så kommer livet vara mycket snällare mot en. Jag är inte riktigt där än men jag är faktiskt på god väg. 

 

 

Tips för bättre självförtroende ? 

Skratta och le mer. Alla älskar folk som ler och skrattar. Sen ganska samma sak som på frågan där uppe. 
Bästa sminket?

Makeupstore! De har allt. Och lite till. 

1) Jag är 16 år och ska börja på gymnasiet om 2 veckor ungefär. Jag tycker att det ska bli jättekul och så, mest för att man kommer träffa nya människor, ny skola, nya rutiner osv… men jag har några frågor till dig och det är hur man som skaffar nya (ok: mer) vänner. 
De kan ju bli lätt att bli kompisar med de som hamnar i ens klass men de andra då som man säkert träffar varje dag men som man inte har några lektioner med…? Ahh hoppas du fattar frågan.
Har svarat på denna fråga på frågestund 1 eller 2. 

2) Kan du inte berätta något om din gymnasietid? Något roligt minne eller så?
Hmm… En gång så kastade jag ägg på en killes bil för att jag fick höra att han inte alls hade gjort slut med sin tjej som han sa till mig. Dagen efter (när han precis hade tvättat sin bil) köpte jag en glass och drog den längst hela bilen och över framrutan. Hehe. Var det tillräckligt kul?! 😀

Har du några schyssta Moskva-tips?

– Besök Sundyni! (rysk bastu)

– Ät pillimenji (typ tortelinis)

– Ta med dig lots of cash för allt är ganska dyrt

– Ät ryskkaviar! Är mycket billigare där

Är dina bröst äkta? 🙂

Japp!

 

 

Jag undrar om du vet något bra yoga-ställe här i Stockholm? Gärna centralt, har funderat ganska länge på det för jag har testat några gånger förut och tycker det både är kul och bra träning. Har bott här i sthlm några månader men har inte lärt känna så värst många bara de jag jobbar med som är jättetrevliga men vill gärna lära känna fler och tänkte att jag kanske kan göra det om jag börjar på yoga. 🙂

Absolut ingen aning då jag aldrig varit på ett sånt pass. Men fråga Forni HÄR!

vad är det bästa tipset för att få sitt liv så maxat som möjlig? För att verkligen lyckas vara sitt bästa jag så ofta som möjligt?

Att inte ta allting så allvarligt… Ta allting med en klackspark. Inse att allting faktiskt löser sig. Alltid. Förr eller senare 🙂

 

 

Vad lyssnar du på för slags musik?
HIPHOP OCH RNB!


Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
Skulle väl säga Hammarby isf för det gjorde jag när jag var liten. Men ärligt så är jag inte så insatt längre. Inte varit på väldigt länge. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!