Vi säger hejdå till denna vecka med detta:

Absolut bästa sångtexten genom alla tider. Hade denna bild som bakgrundsbild forever förut.

 (låten hittar ni här)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! live stream australian horse racing

  watch horse racing online streaming 2023-07-07 09:32:14 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Hej, jag är en tjej på sjutton somrar. Jag bor i en liten stad där alla vet vilka alla är, det är mycket snack helt enkelt.
  Förra året började jag träffa min kompis pojkvän, det var kärlek vid första ögonkastet! Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Så fort jag hörde hans röst kändes det som att mitt hjärta skulle hoppa ut ur mig. Kort sagt så var han min första kärlek.
  Men som sagt han var min kompis pojkvän, eftersom att jag blev så himla kär i denna kille slutade jag att prata med min kompis. Jag kände att det var inte lika fel av mig att vara med killen om jag inte var vän med hans flickvän.
  (Helt sjukt jag vet!)
  Jag fortsatte att träffa honom, men så en dag började vi bråka och slutade prata. Det här var första gången jag fick mitt hjärta krossat. Det enda jag gjort på dagarna var att ligga i min säng, kolla oth och gråta.
  Men så en dag ringer han upp mig och frågar om jag ville träffas. Självklart ville jag det. Lite senare samma kväll träffas vi hemma hos han, vi pratade osv…
  Men det var inte samma sak mellan oss längre, vi hade tappar respekten för varandra.
  Under ett helt år har jag träffar honom lite då och då. Jag är bara en sak för honom och det är sex, jag går med på det för att jag är något sjukt kär i honom.
  Men för mig är han allt!
  Han har behandlat mig jätte dåligt! Då menar jag verkligen JÄTTE dåligt! Men jag kan inte sluta träffa honom, han är min kärlek.
  Det jag vill fråga dig och Michaela är, vad ska jag göra för att komma över honom?
  Jag känner att jag har verkligen tappar min självrespekt, jag är inte mitt bästa jag. Jag är inte bästa Nathalie, den söta, snälla, rara, gulliga tjejen jag i vanliga fall är.

  Mina vänner fick veta att jag träffade min kompis pojkvän och nu hatar alla mig. Jag har bara mig själv att skylla så jag ska ju inte vara arg på någon annan än mig själv. Men jag har ju inga vänner kvar, det är det som är jobbigt. Jag har ingen annan än den här killen.

  Denna kille är äldre än mig, han är 21år.

  Med vänlig hälsning, Nathalie.
  Jag vill även säga att jag har skickat detta mail till Michaela. Skulle vara roligt att få bådas syn på vad jag ska göra.
  Så kort sagt vill jag ha tipps på hur jag ska komma över denna kille.

  Ps. Jag älskar era podcaster

  2013-08-19 21:33:12
  Svara
 • Nähäääää dashi Sturehof har matservering alla dar i veckan till 01. :))))))

  2013-08-18 23:36:17
  Svara
 • Jag mailade dig, men du svarade inte. Jag tycke verkligen att det är tråkigt. Jag vände mig till dig för att jag trodde att du skulle kunna hjälpa mig med mitt problem.

  2013-08-18 23:06:05
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Nathalie :
   Jag är ledsen om jag missat ditt mail Nathalie! Vad stod det där? Skrivhär! Jag får så fruktansvärt många mail och har tyvärr inte möjlighet at svara på alla. Sitter redn nu ett par timmar i veckan..

   Dasha 2013-08-19 09:10:46 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Dasha! Nu i sista sekund måste jag skriva en fråga till sexpodden! Såhär ligger det till, jag är 20 år och har inte supermycket erfarenhet när det kommer till sex (ajajaj så många blue balls jag delat ut genom åren), och nu träffar jag en kille som dels är ett par år äldre än mig och även har varit lite av en casanova tidigare. Vi har inte legat ännu men det kommer att ske snart och jag vill inte framstå som oerfaren och dålig, så min fråga är helt enkelt: Hur är man jävligt bra i sängen? Har ni några knep att dela med er av? Några grymma do’s and don’t’s?

  Behöver er hjälp!! Uppdatering efteråt utlovas haha.

  Ni är så jäkla bra och lyser upp min vardag! Puss

  2013-08-18 22:42:40
  Svara
 • Hey dasha, din spotify efterfest för två lista hade varit grym om du ville länka haha!

  2013-08-18 21:13:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!