Min helg i bilder!

FREDAG:

Då var jag på AW med massa män. Och sen åt vi middag på PAPA. Sen gick vi till Amba en sväng men där körde jag smiten på dem för att jag var inställd på att inte gå ut. Så låg i sängen vid halv ett. Det var ganska skönt att ha lördagen utan huvudvärk. 



LÖRDAG:

Då plockade jag upp denna gullunge för en förmiddag med parklek och powerwalk. Hade problem att sätta på regnskyddet. Blev fel så det fick vara. 

Tyvärr slutade det aldrig regna?! Så vi spenderade för många timmar inne på NK. Men han klagade inte. 


Ärligt. Hur söt är inte denna gullunge? 


När regnet lugnade sig lite åt vi en sen lunch på Kaffekoppen i Gamla stan och jag mötte upp Thomas. Som sen insisterade på att jag skulle ha modevisning i min garderob. Jag tog såklart fram mina pärlor. Som tex mina gamla rejvkläder, vad tycker ni?


Så här såg det ut i badrummet efter x antal klädbyten…


Så här så Thomas ut! Försåg honom med ett glas rött


Vi 20-tiden gick vi hem till honom. Han hade ingen modevisning för mig men däremot anslöt Ida.


Vi promenerade ner till Gården och kollade på standup RAW som hade sommarfest. 


Vid 23-tiden när RAW tog slut hade vi en mellan fest hos Gustav. Sjöng sommarens hits och dansade. Har en jätterolig film på min INSTA ni borde se från denna stund. (Dondasha heter jag på INSTA)


SÖNDAG:

Började söndagen med att äta en blodig hamburgare med Petris. Då vi ska köra en veganvecka denna vecka… För att rensa kroppen! Intressant va? 




På kvällen fortsatte jag i köttets anda och åt en söndagsstek hos Becca och Josef och drack ett glas rött. Ett glas rött är så trevligt på söndagar. 





Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!