Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEN STORA SEXPODDEN

God morgon onsdag! Lillördag! Mitt i veckan är vi. Snart är det helg. Kämpa Sverige!

Men för att livet ska kännas lite roligare så här mitt i veckan så kommer våran podd idag! Veckans tema….

DEN STORA SEXPODDEN! 

 


Lyssna på den som vanligt HÄR eller på ITUNES. Sök på ”Michaela och Dasha’‘ där. Betygsätt gärna oss på ITUNES också. Då kommer vi högre upp på listorna och blir glada. Hoppas vi gör er glada. Så gör gärna det för oss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Snygg klänning forni har! Inspirationskälla catwomen?

  2013-08-22 23:04:55
  Svara
 • Hej bästa Dasha och tack för er underbara pod. En perfect blandning mellan era helger och sedan veckans ämne. Har dock en fråga som jag undrar om ni kan ta upp i nästa podd möjligen, det är nämligen så att jag och en kille har haft ett såkallat ”av – och på” förhållande i snart 3 år vilken har varit väldigt krävande, för både mig och honom. Jag har verkligen riktiga känslor för honom men känner att jag inte orkar försöka längre eftersom jag verkligen på senare tid har försökt att det ska funka men liksom inte fått någon riktig respons. Jag vill verkligen gå vidare till 100% vilket jag inte har gått in för förut. Jag har lyssnat på er ”Att gå vidare”-pod (asbra) men har en fråga: Hur ska jag gå vidare från honom när vi har en massa gemensamma vänner, när vi ofta hamnar i samma umgängen och på samma fester, hans namn dyker upp överallt på sociala medier osv. Självklart vill jag fortsätta vara ute och ha kul men samtidigt känns det inte som det optimala att träffa honom, speciellt i början. Vet inte hur jag ska göra alls! Mår inte bra att ha det såhär upp och ner och jag vill verkligen avsluta detta en gång för alla men det känns på något sätt omöjligt när han dyker upp bakom närmsta hörn hela tiden. Tacksam för er åsikt, pusss!

  2013-08-22 13:38:48
  Svara
 • Jag lyssnar på er via en app som heter ”Poddcaster”. Det är skit bra men fattar inte riktigt visa grejer….
  Finns flera poddar som heter samma som och som verkar vara samma pod också
  Det står inga datum eller något som man inte vilken ordning dem kom ut.

  Jag kunde bara lyssna via den här appen på mobilen, itunes skickade mig dit.

  Ha det gött!

  2013-08-21 14:09:38
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till These:
   Jag lyssnar på alla poddar genom den appen med! Men vad är det som är oklart? Prenumererar du på oss? De avsnitten som är under är de som vi gjort innan. Med senaste uppifårn och den äldsta längst ner. 🙂

   Dasha 2013-08-21 17:15:49 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Hej!
  Jag sitter och lyssnar på er pod om att våga. Det är så kul att lyssna på er och ni är så roliga och verkar så härliga! 🙂 Nu måste jag lyssna på alla andra också :)Skulle ni inte kunna komma till Umeå nångång? 😀
  Kram
  Johanna

  2013-08-21 13:35:52
  Svara
 • Men yes! 🙂
  Lyssnade precis på poden om när glöden försvinner på morgon prommisen. Älskar att lyssna på er pod när jag är ute och går. Brukar spara lite på dem så jag har många i lager:)

  Kram

  Linn 2013-08-21 08:51:41 http://724580.devote.se
  Svara
 • Den ligger inte ut !!!

  2013-08-21 08:26:33
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind