Nu är podden ute!!

Ledsen att den blev sen. Men man kan tyvärr inte alltid lita på tekniken. Ställde in mitt lunchmöte så kom lille Forni till mitt kontor med lunch (tack!!!) och så spelade vi in ett nytt avsnitt.

Veckans avsnitt handlar om ”DEJTING”.

Hur kul?

Jag har en DEJTING-skola och så delar vi med oss om våra bästa och sämsta dejten vi varit på…

Och så avslöjar vi en hemlis var. Den ni!

Ni hittar dem som vanligt på Itunes om ni söker på Michaela och Dasha eller HÄR.

 

 

 

 Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. racing uk stream

  newsmax tv live 2023-07-15 06:07:05 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! watch live horse racing online free

  Svara
 • Hej jag har ett tips på ämne till podcasten. Att flytta hemifrån. Det är nog väldigt många som är i just den situationen just nu.
  Tack på förhand.

  2013-08-30 12:18:15
  Svara
 • Hej! Jag är förmodligen lite äldre än vad er genomsnittliga lyssnare är (27), men jag älskar era podcasts ändå! 1 dag i veckan pendlar jag 1 timme till kontoret och då brukar jag alltid lyssna på veckans pod! Jag skulle jättegärna se att ni gör en pod som handlar om 1. One night stands 2. Bakisångest (vadfansajagigår) och (åhnejVARFÖRsajagdetigår) 3. Vänner man borde göra slut med
  Keep up the good work!

  2013-08-29 20:38:17
  Svara
 • Hej vill bara säga att jag älskar era poddar, det är så härligt att lyssna på er när man tex är ute och går eller innan man ska somna! jag har verkligen sett framemot denna pod som handlar om dejting! jag ska helt enkelt på min första dejt på lördag och kommer typ dö! skönt att höra era erfarenheter om allt vad dejting innebär! kramar elin!!!

  2013-08-29 19:56:27
  Svara
 • Hej, jag tycker om era podcasts så mycket och jag har ett tips på vad ni kan prata om. Nämligen göra slut. Jag tycker det skulle varit jättebra om ni gjort en pod om det för jag har själv precis gjort slut med min kille.
  Stora kramar, ni är bäst

  2013-08-29 09:03:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!