Överraskning till Dashis!

Det är inte tråkig att komma hem och så står det en present mitt i köket?!

Tack gulli gull gull Mammi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! racing tv live stream free online

  newsmax com live 2023-07-15 05:51:10 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hej bästa Dasha och Michaela!
  Jag har ett förslag till ett poddavsnitt: vad man får ”på köpet” när man blir tillsammans med sin partner. Hens familj, vänner etc. Anledningen till att jag önskar detta ämne är för att jag och min partner har varit tillsammans i snart 5 år, och hans familj vägrar att acceptera mig, fastän jag inte gjort något fel över huvud taget, utan försökt lära känna dem, och varit snäll och trevlig och öppen när jag träffat dem. Men det jag fick tillbaka var att bli ignorerad, om jag var hemma hos dem så hälsade ingen på mig och de har aldrig frågat mig några personliga frågor eller försökt lära känna mig under alla dessa år. Nu har de uttalat att de anser att de har förlorat min partner, och när vi flyttade ihop blev det ännu värre. Denna konflikt gör mig/oss så oerhört sårad, och jag undrar hur mycket ni tycker man ska stå ut med och acceptera gällande sin partners familj eller vänner som inte behandlar en bra? Vi har pratat med dem åtskilliga gånger om problemet men de vill inte lyssna, eller så bryr de sig inte, för ingen förändring blir det.
  I många fall får man ju många underbara personer med relationen, så har det varit i tidigare förhållanden, att man får som en extrafamilj på köpet, eller nya vänner, men hur sjutton gör man och hanterar man när man blir utfryst och inte accepterad av sin partners familj (eller vänner)? Kan man bryta kontakten med dem? Måste man stå ut med utfrysningen? Vad gör man när de inte lyssnar eller respekterar ens relation?
  Kram Frida

  2013-09-02 14:23:02
  Svara
 • Åh, så kul!!

  2013-09-02 09:38:47 http://ceciliasj.blogg.se
  Svara
 • Checka in min blogg för tips till personer med ADHD eller ångest.
  En blogg som bjuder på sig själv och är oerhört öppen.
  Läs, skratta och kommentera gärna!

  Michaela 2013-09-01 19:07:25 http://moreofme.devote.se
  Svara
 • Hej Dasha!
  Snälla du, kan inte du kolla vad det är för märke på den svarta klänningen med ”cut outs” på sidorna som du hade på en kräftskiva förra helgen? Så fin!! Skulle bli så glad om du kunde göra det. Tusen tack på förhand, kram S

  2013-09-01 18:23:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!