Skottland del 2

Här är ett av de tre hotellen vi bodde på. Michaela sprang upp i trappen och så ropade hon; ”Men gud, välkomna till min enkla boning!” 

Här skulle jag ta en bild på henne framför slottet där bakom som jag tyckte såg väldigt fint ut då kom det en bil som hon fick feeling för, och vinkade till. 

Här vart hon sugen på en stor öl. Och jag vart självklart tvungen att föreviga det ögonblicket. 

…bad henne även ta en bild av mig! Med min lilla öl. 

Vi har ätit väldigt gott hela resan. Det här var det enda som var sådär. Menj ag var tvungen att smaka och visa er. För kändes som en typisk UK frukost 😉


Söndag dag skulle vi åka ribb och kolla på delfiner :)))) 

Men det blåste för mycket så det blev inställt :((((


Men lika glad var jag för det —>


För då fick vi tid till lite shopping. Bla på en fabrik/butik som sålde vackra cashmerekläder. Jag och Micki hittade n badrock som vi smekte drömmande. Den kostade 8000kr. Men sen började vi spinna vidare… Ifall någon hade sagt ”men okej, ska jag köpa den till dig?” kom vi ändå fram till att det finns massa andra saker man hellre skulle vilja ha för 8000kr? TEX en Balenciaga kuvertväska… Eller Chanel halsband…. Hehe. Listan går att göra lång. Men vi kom fram till att hade vi varit 50+år hade vi valt cashmere badrocken. 


Jag hittade Burts Bees där! Blev glad. 

På flyget från Skottland till London fick jag denna godis. Blev SÅ glad!!! För trodde det skulle betyda att någon kanske skulle komma och överraska mig på Arlanda med att hämta mig?

Men så vart det inte… För vårt plan var sent så vi missade vårt plan hem till Sverige. Och fick sova över i London ännu en natt. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!