Dentsmile

En sak är vi väldigt överens om i den här bloggen. Och det är att jag ska tipsa om sånt som är bra, visst? Och min tandläkare är inte bra. Han är nämligen bäst. 

De som känner mig vet att jag hade mycket problem med mina tänder när jag var yngre. Jag föddes tex med underbett! Det visste ni kanske inte om mig? Sen hade jag tandställning uppe i gommen i ett par år pga det. Sen har jag även haft bettskena på nätterna för att jag när inte mår psykiskt bra/är stressad etc så spänner jag mina käkar så hårt när jag sover att jag får huvudvärk och ont i tänderna under dagarna. 

Med alla dessa problem har jag naturligt utvecklat en tandläkarskräck… Men med Alexander är det annorlunda. Han är rolig och härlig och varm. Och förklarar allting och lyssnar. Och skäller lite för att jag slarvat med tandtråden… hehe. Men det behöver jag. Skäll ibland. 

För att komma till saken. Jag vill säga att jag vill rekommendera honom för er. Kliniken finns på Kungsgatan här i Stockholm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!