Happy friday yo’ folks!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. kcal news live

  newsmax live tv streaming now 2023-07-15 05:11:30 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • älskar er på bilden, solisarna är grymma. Så älskar jag podden oxå, mkt älska nu haha.

  http://www.tradera.com/jofama-kenza-biker-3-skinnjacka-34-auktion_163301_190171110

  Svara
 • Hej!

  Skulle inte ni kunna fixa ett podcastavsnitt om hur det är att vara bloggare/inne i en storstad? Vore intressant om ni kunde jämföra det hur ni tror att en liknande situation hade varit i en mindre stad.

  2013-09-08 00:27:05
  Svara
 • Hej, jag måste bara säga att jag älskar din och Michaelas podcast! Jag har ett problem som jag skulle bli superglad om ni kunde hjälpa mig med o prata om i er podcast. Jag är en 16 årig tjej som precis börjat första året på gymnasiet , jag känner ingen på min linje, men har vänner i andra klasser. Dock har jag ganska få vänner då jag är så tyst. Jag är väldigt deprimerad och mår dåligt för jag är oerhört blyg. Det är inte så att jag inte pratar, jag älskar att prata egentligen och vill så gärna få nya vänner, men jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska bete mig. Jag har svårt för att få vänner just för att jag är så blyg och mår jättedålig över detta , har en tyngd i kroppen varje dag och vill helst bara skita i skolan och allt och bara sova resten av livet , slippa vara ledsen och orolig liksom. Jag mår verkligen jättedålig av detta och har försökt flera gånger att slappna av lite mer osv , men det går inte ….. Vad ska man prata om och hur gör man ? Hur får man killkompisar och hur får man folk att gilla en? Jag vill ha kompisar både i klassen och för övrigt. Snälla hjälp mig kramar ifrån en ensam tjej.

  2013-09-07 23:34:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!