”Att göra slut med en vän” – veckans podcast

Det känns ju lagom obehagligt att skriva om att göra slut med en vän och ha bild på mig och Micki… Men som tur är inte fallet så. Vi ska inte göra slut! Oroa er inte! Länge leve våran vänskap (och podden!) <3

Men däremot har vi väl alla haft någon i sitt liv som man funderat på att göra slut med? Eller helt enkelt gjort slut med? Då pratar vi inte om en kärlek utan en vänskap. Jag och Michaela delar med oss om våra erfarenheter och så tipsar vi som vanligt om hur man går tillväga.

Ni hittar veckans podd som vanligt på ITUNES eller HÄR.

Tack till Eucerin som sponsrar våran podcast <3

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Mors dasha! Du har en väldigt bra blogg. Läser den ofta. krenjs1911

  Titta gärna på min blogg http://goo.gl/Mh13j0

  2013-10-11 03:49:15 http://goo.gl/Mh13j0
  Svara
 • åh den ska jag lyssna på när jag får tid! era poddar är jätte bra! gillar att ni har sådan inlevelse och känsla i det ni säger 🙂

  2013-09-13 21:30:22 http://threeminutes.blogg.se
  Svara
 • Jag meeeed Emilia!

  2013-09-12 21:53:10
  Svara
 • Jag meeed Emilia!

  2013-09-12 21:50:24
  Svara
 • Super bra blogpod som vanligt!
  Det var två vänner som gjorde slut med mig på en och samma dag och jag hade ingen aning. Det krossade mig verkligen.

  Jag mådde dåligt i en lång period efter det så förstod mycket om vad ni pratade om!

  Kram ♥

  Frida 2013-09-12 15:15:49 http://1018998.devote.se
  Svara
 • Lika bra pod som alltid!! Hade dock hoppats på att kanske kunna få svar på en situation jag är i nu.. Har vuxit i mig själv och mognat så sjukt mycket på senaste tiden, och känner tydligt av hur det gjort att jag hamnat på en helt annan nivå än en av mina närmaste vänner är på. Har liksom inte kul med henne längre för att jag känner att vi är på olika nivåer i livet just nu. Problemet i detta är att vi går i samma klass och har samma umgänge i klassen, vilket gör det svårt att bara avsluta vår vänskap (vill liksom inte göra det heller för hon har inte sårat mig eller så, jag känner bara från min sida att vi inte passar längre) eller låta den rinna ur sanden. Hur gör man i en sån här situation?? Finns liksom egentligen ingen att skylla på, utan jag känner bara att det har blivit som det blivit.
  Kram kram!!

  2013-09-12 13:10:22
  Svara
 • Bra podd! Va det Anna du pratade om?

  2013-09-12 05:47:05
  Svara
 • Perfekt timing, funderar på att breaka up med min bästavän pga nedlåtande kommentarer om både mig, min pojkvän, om alla.. Att ALLT sker på hennes villkor börjar bli lite för mycket nu.. Usch för sådana 🙁
  Längtar tills jag får en lika fantastisk vänskap som du och Michaela har! 🙂
  Kramis!!

  2013-09-11 17:08:37
  Svara
 • Hej jag håller på att göra slut med min vän. Grejen är den att jag inte orkar med henne mer. Hon har sårat mig hårt några gånger och snackar bara om sig själv när vi pratar. Vi går i samma klass nu och har gjort sedan lekis. Vi var bästavännet men enligt mig inte längre. Är det fel att göra slut med en Vän när man glidit ifrån varandra? Jag vill inte såra henne men jag vill inte heller att hon ska såra mig!

  2013-09-11 15:25:36
  Svara
 • Är det Anna Hibbs det handlar om för dig dasha? Bra pod tjejer, längtar efter en ny så fort jag lyssnat!!

  2013-09-11 15:11:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!