OM ATT ÄLSKA – Michaela Forni

Hon kan mycket hon min bästis. Och en sån sak är att uttrycka sig i skrift.

Hennes förra bok som hette ”En bok om kärlek” där skrev hon ”Till Dasha, min obotliga romantiker…”. Eller vet ni vad. Jag postar det åt er lite senare istället. För det är för fint för att slösa så här.

Nu har hon släppt en ny bok. Man kan även kalla det för diktsamling. Jag tycker den är så bra så jag drar mig för att läsa ur den. Först började jag med att läsa ur den och så läste jag 4-5 dikter men så kom jag på mig själv att så där vill jag inte alls läsa den. Jag vill läsa en dikt i taget och så vill jag smälta den. Innan jag tar in nästa. Och så håller jag på. Nu ligger hon vid sängen och tittar på mig med sina stora bruna ögon varje gång jag ska lägga mig.

Vill aldrig att den ska ta slut.Vill ni ha ert eget exemplar går det att köpa HÄR för endast 128kr!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!