Krävande Dasha

Lever ni? Jag gör knappt.

Därför tänkte jag vara lite krävande mot er. Jag bara ger och ger till er. I många år till vissa.

Nu är det er tur! Kan inte ni dela med er av något i kommentarsfältet? Spelar ingen roll ifall det är något som gör er glada eller ledsna. Jag är lite tom just nu. Så fyll mig gärna med ert :).

Puss.

(Här är en bild från förra året när jag fick ett bud till kontoret med blommor från en kompis. Blev väldigt glad)Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
39kommentarer
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! free horse racing sites

  newsmax live streaming 2023-07-15 04:44:39 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! horse racing live streams

  Svara
 • Hej Dasha! Har precis hittat din blogg efter att jag lyssnat på er pod och jag tycker du verkar hur härlig som helst. Du är så glad och rolig och du har verkligen världens härligaste skratt. Jag är bara 17 år men i framtiden vill jag typ leva ditt liv haha. Du verkar ha det jättekul med ett härligt jobb, sköna kompisar och så vidare! Jag vill dela med mig om något som är jobbigt för mig: Jag går i samma klass som killen jag tycker om och min bästa kompis, och jag är ganska säker på att han tycker om henne. Det är lite segt. Dom är iallafall väldigt gulliga tillsammans och jag skulle vilja vara henne. Hon är kortare än jag (jag är ganska lång), smalare, roligare och får typ allt hon vill ha. Det är jobbigt att vara avundsjuk på henne samtidigt som jag tycker om henne så mycket. Något jag är glad för är att jag precis gjort om mitt rum! Det var blått förut, men nu är det vitt (klassiskt haha men det är fint) och så har jag fått en större säng och det är huur härligt som helst. Jag är också glad för jag fick A på mitt fysikprov! Fortsätt vara du, du är bäst!

  2013-09-23 17:25:53
  Svara
 • Hej Dasha!
  Ett erkännande: i de första 10 podavsnitten trodde jag att ni hälsade till en Eucerin som jag trodde var er programchef eller nått.. Vart rätt komiskt när ni började snacka om att ha det i ansiktet.. Haha.
  Förresten, jag är en rätt så ny följare så jag tänkte fråga om du jobbat på Amba? Med tanke på att du hängde med kvick också 🙂

  Kram kram

  2013-09-14 19:18:43
  Svara
 • Vet du en sak som gör mig jätte glad? Varje gång jag får slå på din och Michaelas pod och bege mig ut på en promenix/löptur. Det har som blivit min grej, och jag tycker så mycket om det. Om er. Ni verkar vara så himla härliga.

  Nu är det såhär att jag inte har kunnat lyssna på eran podd på flera veckor, då jag inte kunnat ladda ner dessa till mobilen (inget wifi!). Men idag kunde jag det, så laddade ner alla avsnitt jag missat och gav mig ut på en löprunda till ett av avsnitten. Å det var såå härligt. Ni är så kloka.

  2013-09-14 19:04:29
  Svara
 • Är olyckligt kär i R som jag för ett år sen, när han hade dött för mig, valde bort för en annan. Har varit lite av och på enda sen det tog slut med killen som är mitt livs största misstag och jag är så jobbigt jävla kär i denna killen men vi kommer aldrig framåt, något kommer alltid i vägen. Min feghet, vår stolthet, som vi båda borde både lära oss att svälja, och människorna runt omkring oss. Det är alltid svårt att släppa någon du älskar, men just det där att han en gång hade exakt samma fjärilar i magen pga av mig som jag har pga honom nu och att jag sumpade det. Jag valde bort han som skulle gått över lik för mig, som behandlade mig som jag alltid velat bli behandlad. Killen som förmodligen alltid haft mitt hjärta, vilket jag kommit på alldeles för sent.

  Du äger Dasha, sluta aldrig med det du gör!

  2013-09-14 16:15:22
  Svara
 • Först och främst, älskar eran podd, så mysig och så bra! Jag önskar jag kunde dela med mig av något positivt men jag är inne i en sån djup svacka. Är 19, precis tagit studenten och allmänt vilsen. Den här sommaren var de jobbigaste, hade ångest varje dag. Försöker sätta ord på vad det är, är ändå en rolig söt tjej med världens finaste vänner runt omkring mig, ändå tycks allt vara så fel, tvivlar på mig själv konstant och tycker ner mig själv. Jag hoppas detta går över snart och tills dess ska jag fortsätta lyssna på er podd när tårarna kommer för istället sitta där och le. Ni är bäst. Kram!

  2013-09-14 14:51:49
  Svara
 • Idag är en bra dag! jag ska fira två av mina närmaste kompisar, han fyller 20 och hon 18!
  Så jag har precis kommit ut ur duschen och ska börja fixa mig, för ikväll ska jag vara AS snygg. För ikväll kommer han med H vara där!
  hoppas du får en härlig lördag!

  2013-09-14 14:06:47
  Svara
 • Jag sitter och är sur för att jag måste plugga hela helgen när jag kunde hängt med mina klasskompisar och gjort massor roliga saker, men är ändå glad att jag på bara ett är på kth träffat världens bästa brudar ♥

  2013-09-14 12:00:46
  Svara
 • Jag har aldrig riktigt tyckt att jag duger. Men nu har jag varit tillsammans med världens finaste och bästa kille i ett och ett halv år. Han är en sådan toppenkille jag inte ens trodde fanns, den jag drömt om att få träffa ända sedan jag var liten. Igår var en sådan dag då ångesten kröp i kroppen och jag tyckte att jag var så värdelös och kass och dålig på allt och han höll om mig, torkade bort mina tårar och bara lyssnade. Och så sa han ”men älskling, du är ju världens bästa person, du är så jävla bra, och att jag får vara med dig är det bästa jag vet, du duger så himla mycket bättre än du tror, så himla mycket bättre”. Det är skönt att någon säger sådana saker för en om man alltid tvivlat på en själv. Det är så fint att man har sådana personer i ens liv, de som tröstar under de dåliga dagarna och ser till att alltid berätta för dig hur bra du är, oavsett bra eller dåliga dagar.

  2013-09-13 22:53:04
  Svara
 • Du verkar vara en fantastisk härlig människa! Det känns nästan som om man sitter med dig och forni och dricker champagne när man lyssnar på eran pod!

  Vad än som händer i ens liv tror jag händer av en anledning. Livet ska vara svårt ibland så man kan uppskatta det fina. Bakom alla moln finns en sol. Glöm aldrig det Dasha ♥

  2013-09-13 22:46:07
  Svara
 • Hej fina Dasha. På ett år träffade jag min kille, vi föll handlöst för varandra, flyttade ihop, han friade till mig i januari och samma helg bokade vi vårt bröllop som går av stapeln om mindre än två år. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Han är min bästa vän och stora kärlek. Just nu ligger jag och funderar på att köpa ett graviditets test då jag har en känsla av att jag är med barn. Jag är 23 år och pluggar. Vad som helst kan hända här i livet, och det kan förändras för dig redan imorgon. Stor kram!

  2013-09-13 21:55:56
  Svara
 • 🙂

  2013-09-13 20:45:38
  Svara
 • 🙂

  2013-09-13 20:37:26
  Svara
 • Hej 🙂 Är väldigt glad för tillfället jobbar på en montessoriförskola här jag bor. Igår var vi och handlade på ikea jag och mina två kollegor som för övrigt är underbara. Man längtar efter att gå till jobbet så härligt 🙂 På ikea köpte vi ett växthus för vi har fått för oss att vi ska köpa vandrande pinnar att ha på vår avdelning, perfekt husdjur på en förskola. Vi tycker de ska heta Pamela och Sussie vi får se vad barnen tycker, hihi. Må gott många kramar Sofie

  2013-09-13 19:54:08
  Svara
 • Hej 🙂 Är väldigt glad för tillfället jobbar på en montessoriförskola här jag bor. Igår var vi och handlade på ikea jag och mina två kollegor som för övrigt är underbara. Man längtar efter att gå till jobbet så härligt 🙂 På ikea köpte vi ett växthus för vi har fått för oss att vi ska köpa vandrande pinnar att ha på vår avdelning, perfekt husdjur på en förskola. Vi tycker de ska heta Pamela och Sussie vi får se vad barnen tycker, hihi. Må gott många kramar Sofie

  2013-09-13 19:52:58
  Svara
 • Något som gör mig glad är en sån liten sak som att jag imorn ska ha en heldag med en av mina nyaste men bästa vänner. Det är sådana små saker som gör mig lycklig och ger guldkant på livet! (även att få ett sms från en söt pojk gör också livet lite finare..)

  2013-09-13 19:23:15
  Svara
 • Jag vet inte om du ser mailadressen jag angett, MEN! Den är bland det värsta jag vet. Samtidigt som den alltid får mig och många andra att skratta! ”Och din mailadress tack” och så får man säga den där rakt ut 😉
  Oh well, jag skrattar åt den! Alla mina vänner och familj kan den så jag kan ju inte byta heller 🙂
  (Hoppas nu du ser mailadrssen annars är ju detta inlägg lite av ett fail!)

  2013-09-13 19:11:27
  Svara
 • jag blev dumpad i mitten av sommaren och det var som en blixt från en klarblå himmel och sen dess har allting varit så svart så svart. nu är jag utbjuden på öl av en söt en i morgon och det känns så rätt samtidigt som det känns så himla fel. för det är ju inte han som jag hade gått och trott att jag skulle leva med i resten av mitt liv. jag fattar inte hur man kan gå från att en dag säga att man älskar någon mer än allt annat till att nästa dag säga att allt är slut. jag vet inte hur man går vidare, speciellt inte när han ringer och messar och frågar hur man mår stup i kvarten. det var min lilla fredagsberättelse. lite deppig sådan. sköt om dig dasha!

  2013-09-13 18:38:11
  Svara
 • Du är så otroligt snygg & fin, och så ytlig jag blev nu men så är det! Du verkar helhärlig också. Hoppas din helg blir lika fantastisk som jag tänkt att min ska bli. Kramar från mej!

  2013-09-13 18:35:39
  Svara
 • Jag vet att det finns värre saker här i livet och mycket är ”skyll dig själv” och att ha spottat sig själv i ansiktet alltför många gånger nu, MEN, inatt läste jag vidriga sms i min killes mobil, såg bilder och konversationer han haft med tjejer hela sommaren då vi ”varit på paus” för att ”jobba på det”. Hela tiden förnekade han mina föraningar, hela tiden har han fått mig att tro att det är jag som bör förbättra mig för att det ska bli vi igen. Vi ligger i soffan och håller han och han är så trött, så trött, så jag fixar mat och drar fingrarna genom hans hår, ovetandes om att han är trött för att han inatt varit med sitt ex. Natten innan med någon annan tjej. Jag visste inte det då, i början av veckan, men inatt läste jag allt-allt. Ringde en taxi och åkte hem medan han sov. Det är inte värt det. Men det gör så jävla ont nu, idag. I hjärtat, i hela kroppen. Jag vill inte se honom mer, men kan inte andas utan honom. Just nu. Tur att det går över. Till slut. Tänker ofta på podcast-avsnittet om Olycklig kärlek. Replikerar det. Den sista kvarten av det avsnittet har satt djupa spår i mig. Det är EXAKT så det är. Ni satte ord på känslor jag inte kunde förklara. Om att man så gärna gärna vill att det ska funka med någon med att det inte går. Att det är som ett beroende. Och att allt ont är värt den lilla uns av lycka man upplever när det är bra. Det är inte så det ska vara. Jag vet det. Men just nu. Just nu är allt ett jävla mindfuck.

  2013-09-13 18:02:32
  Svara
 • Hej dasha!
  Jag vill ha en vän som dig. På riktigt. Det känns som att jag känner dig,via podden, men du känner ju verkligen inte mig.
  Jag vill ha en supernära vän, som du och M har varandra. Jag är ganska ny i en större stad o har än sålänge bara bekanta,alltså ingen jag kan sova över hos eller låna kläder av eller låna ut min hemmamyckel till. Jag vill kompisdejta(?). Kan man göra det?! Hur skaffar jag nya nära vänner? Är 23 år
  Kram

  2013-09-13 17:59:35
  Svara
 • eran podcast!!! så bäst. ska göra mig fredagsfin medans jag lyssnar på den nu♥

  2013-09-13 17:08:14
  Svara
 • Hej Dasha! Jag har tänkt på det du sa i nåt pod-avsnitt sen om när du kände dig nere efter way out west för att det kändes som att du aldrig skulle ha så kul igen. FY-FAN vad jag kände igen mig i det, samma sak hände mig efter studentresan i våras och jag mådde seriöst dåligt och tänkte att jahapp, vad finns det nu för mening med nånting?! Nu har jag dock slutat längta tillbaka utan istället lagt den veckan bland mina bästa minnen och ser fram emot alla nya roliga grejer i livet. Har t.ex. bokat en fyra-månaders Asien-resa i November som jag inte tror kommer bli tråkig! Puss och kram, din och fornis podcast måste ni lova att fortsätta med föralltid, kan inte leva utan den!! :*

  2013-09-13 16:37:57 http://paulinatilde.blogg.se
  Svara
 • Har denna vecka bestämt mig för att byta jobb vid årsskiftet. Jobbar nu som receptionist och jag är så trött på det! Min dröm just nu är att köra buss, långa sträckor. Men jag skäms för att berätta det för mina kompisar. Känns som om dem kommer skratta för att det är ett sånt ovanligt yrke för en 25årig tjej. Men jag har ändå bestämt mig för att bara köra! Nu eller aldrig! Trevlig Helg Dasha! Ha det fint 🙂

  2013-09-13 16:32:23
  Svara
 • Först, tack för en bra blogg och pod. Jag har varit kk (men lite mer) med en kille i över två år och nu för några veckor sen sa vi att vi är kära i varandra.. Ska ses nu i helgen, längtar. Tänker säga de där stora sakerna man måste säga för att det ska vara på riktigt. Längtar faktiskt efter det, trots att jag har svårt att få ur mig tankar och känslor. Hoppas att du också får känna av livet igen snart ♥ kram!

  2013-09-13 16:03:58
  Svara
 • Har haft en riktigt dålig dag som även har varit alldeles för lång. Men jag deppar inte över det för jag vet att ikväll kommer min pojkvän hit. Vi har haft distansförhållande väldigt länge nu och jag blir lika glad varje helg för jag vet att det innebär att jag får träffa människan jag älskar mest av allt. Tacosmys och barnpassning står på kvällens schema, kan inte bli bättre! ?

  2013-09-13 15:55:41
  Svara
 • Jag har ångest näst hela tiden, oroar mig för livet och för hur dålig jag är på att leva det. ♥

  2013-09-13 15:10:35
  Svara
 • Då måste jag få säga att du är gör go och inspererande till tusen!

  2013-09-13 15:03:35 http://Mickamel.devote.se
  Svara
 • Hej dashis!
  Vill du höra en date historia? Hoppas det!
  Jag träffade en man inne på tavernan (sp) för 3 veckor sedan! Jag känner mig som 14 igen, det är såå roligt, allt känns så nytt? Alltså allt känns nytt! Vi ska åka vattenskoter i helgen (som jag gjort innan) men det känns som att jag aldrig gjort det innan bara för att det är med han! Helt plötsligt ramlar det in ”jag saknar dig” mess i min inkorg som inte är från mamma! Bara det är fantastiskt. Jag vet verkligen inte hur det kommer gå med den här mannen men det känns som att det inte spelar någon roll riktigt för jag njuter av alla småsaker så länge som ett sms som ramlar in 9 på kvällen när man fortfarande jobbar. Det är livet!
  Och tänk helt plötsligt kommer en man in i ditt liv och får allt att kännas nytt! Grymt Livet är du!
  Puss

  2013-09-13 14:50:01
  Svara
 • Ja jag har inte mycket att skriva men ja något jag är väldigt glad över är att jag är på väg hem från skolan i solskenet och har ett gott mellanmål hemma som jag längtat efter hehe! Och att ha myskväll ikväll och unna sig lite gott. Det som gör mig ledsen är att jag precis blivit laktosintolerant och kan inte njuta av gamla goda favoriter som B&J eller Marabou. Ganska tufft för en stor chokladälskare

  2013-09-13 14:42:52
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till My:
   Va tråkigt att du har blivit laktosintolerant, har själv varit det i ett par år nu :S.. Ganska tufft emellanåt, men man vänjer sig 🙂 ville bara tipsa om ett piller man kan ta precis innan man ska äta något som har laktos i sig. Lactrace tabletter heter, finns på apoteket! Då kan du njuta av glass och choklad med gott samvete! 🙂

   2013-09-13 19:04:27
   Svara
 • Klart du ska få tillbaka som ger så mycket! Tycker du är så jäkla cool Dasha, jordnära fast ändå rolig. Och härlig!

  Jag har precis flyttat 60 mil söderut och kände inte en själ. MEN har världens bästa grannar som jag har så himla mycket kul med, som också tycker att det är kul att slänga sig på färjan till danmark för att typ äta korv och inte behöver planera saker veckor innan. Vill aldrig flytta känns det som. Har allt jag behöver här; en säng, rinnande vatten, en piñata jag fick av jobbet och en vacker man som ringer lagom ofta. MÅR BRA. Vill att du också ska göra det, ha en fantastiskt fin helg nu. Drick juice, träffa mamsi, ät eller pilla navel. Och viktigast av allt; var Dasha. Så fin.

  2013-09-13 14:04:40
  Svara
 • Ligger sjuk i sängen och lyssnar på din podcast 🙂 jätte härligt skratt har du, kram!

  2013-09-13 13:43:49
  Svara
 • Kan dela med mig av följande; kommer ihåg när jag och min bästa kompis träffade dig i El Bar på Bur i somras och du var precis lika härlig i verkligheten som du utstrålar genom podden, bloggen etc. Tycker du är världens härligaste människa, och jag inspireras vansinnigt mycket av dig!! ♥

  2013-09-13 13:38:21
  Svara
 • Hej Dasha!! Jag kan berätta för dig om min fredagskväll! För de första har jag inte varit hemma på två veckor utan uppe i Gällivare på praktik ensam men är nu tillbaks i Stockholm över helgen. Ikväll ska jag och min allra bästa vän gå och se Oskar Linnros på Grönan och eftersom hon precis fyllt 18 ska vi ut på krogen efter det! Det ska bli superkul!! Puss och krya på dig♥33

  2013-09-13 13:38:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!