Dags att renovera!

Jag har varit sjukis hela veckan så inte gjort något allt. Bara legat hemma i sängen. På sin höjd har jag förflyttat mig till soffan. Har inte ätit ett enda ordentligt mål förutom choklad. Har ätit mänger av choklad. Nu ligger jag här och funderar över ifall jag gått upp eller ner i vikt eller står still där jag låg innan? Ska bli intressant att ställa sig på vågen på måndag. Innan dess får det vara.

Därför har bloggen blivit lidande. Har inga fina bilder att lägga upp men kan däremot tipsa om några gamla godingar jag kollat om:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Skönheten och Odjuret

Titanic

Avatar

Sen även plöjt första säsongen av nya serien Mistresses.

Jag vet inte mer vad jag ska säga.. Det är väl klart man deppar ner sig lite när man inte ser några människor förutom de på Instagram på en vecka. Men snart är det en ny vecka och då ska jag omge mig med människor. Ska försöka i alla fall.

En sak som är säkert är i alla fall att man får väldigt mycket perspektiv på sitt liv när man bara ligger inlåst och ensam med sina tankar. Jag kommit fram till en hel del saker. Ska renovera om tex! I livet. Inte i lägenheten. Den om något är jag väldigt nöjd med.

Blev ett väldigt spretigt inlägg det här… Vet inte ifall ni fattar exakt vad jag menar eller inte fattar alls. Men det är lite så här jag känner mig just nu. Spretig och ur balans. Men jag kommer tillbaka. Det vet ni, visst?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag vet att den sprudlande Dasha kommer tillbaka och det är jag mer än glad för. Dock kanske det kan vara nyttigt att ta en landning och omstart på marken innan man lyfter och svävar igen. Puss Dasha.

  2013-09-17 14:50:00
  Svara
 • Allt blir bättre ♥

  2013-09-14 21:28:19
  Svara
 • Men sånt är nyttigt ibland att få tid att fundera. Oftast flyter allting bara på och man glömmer att stanna upp ock tänka.
  Själv skulle jag också behöva just den där renoveringen i livet men jag skjuter på det hela tiden.. Aah!
  Hoppas att allt går vägen för dig ialf 🙂

  Och förresten, är det inte för privat så får du gärna visa lite utav ditt hem.

  Kramar

  2013-09-14 21:00:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!