MER GLITTER ÅT FOLKET

Skrev detta på Instagram imorse men kom på att alla här kanske inte fäljer mig där (Om inte så gär det! heter Dondasha) och här kommer det: 
Vaknade denna måndag och så tittade jag ut vilket visade 13 grader och spöregn. Blev deppig. Kändes onödigt att tvätta och föna håret men eftersom det inte gjorts på för länge var den ändå nödvändigt. När jag sen skulle gå hemifrån glömde jag min matlåda men kom däremot på att jag hade en massa glittriga konfetti kvar från min senaste resa till Göteborg (Way out west-helgen).
Fyllde väskan med konfettin och steg ut för att möta 2013 officiella första höstdag med lite mer färg än vad den ville erbjuda:  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!