Lager 157 – en ny kompis i Stockholm

Hej hej mina små kycklingar. Idag är jag på ett strålande humör. Kanske för att solen tittat fram och jag fick ha solglasögon på lunchen. Åt lunch med Babyliz förövrigt. Så mysigt. Hon tog en Dagens outfit på mig som jag ska slänga upp lite senare tänkt jag. Trots solen så körde jag på en all Black outfit. Känns ju som höst. 
Och på tal om höst! Ny årstid kräver lite omorganisering i garderoben. Och jag har ett ganska fett erbjudande för er. Nästa torsdag, den 26:e september, har Devote ett stort shoppingevent på Lager 157 Haninge, söder om Stockholm. Det komemr bjudas på mat och dryck och min kompis Kristin kommer spela skivor. Sen kommer även massa toppbloggare från Devote dit. Kommer vara lite niceprice och nicehäng. TEX får de 100 första en bombarjacka (som på bilden nedan) för endast 200kr. 

 

Wanna come? OSA till [email protected].

Ses där!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!