Min helg i bilder

FREDAG:

Började fredagen med att skicka bilder på varandra i en av mina grupper på Whatsapp. Det är jag, Dreyer och Forni i denna. Saknade varandra. Dreyer har vi inte sett på flera månader för att han har ett jobb där han är borta x-antal månader i taget. Thank god for the internet så man kan höras och ”ses” ändå. Tyckte detta var en rolig syn. Mitt lunchsällskap och alla drack olika sorters cola. Gick på AW med kollegor från jobbet! Här är Sofia och EmmaEfter aw åkte jag hem för en powernap och sen mötte jag upp Becca för en natt bland discolamporna. Här är vi på BergmansLÖRDAG:

Hade jag tyvärr inte en endast bild från. Men jag sov ut och åt en stor skagensmörgås till lunch på Mälar Paviljongen. Sen drack jag några Bloody Marys Scandic Grand Central. Avslutade lördagen med en film som inte var speciellt bra och pizza. Urmysigt. 

SÖNDAG:
Eftersom att jag la mig tidigt på lördagen vaknade jag utvilad och mötte som vanligt upp min favoritunge och Harley. hehe. Skoja. Harley som är favoritunge och Josef bara är favorit ;-P Vi tog en proenad på fyra timmar och åt en hållkäften-brunch på Marie Laveau.Ärligt. Har ni sett en sötare unge? Ibland måste jag tygla mig själva för att inte bli en gammal tant som nyper honom hårt i kinderna för jag vill bara nypa och pussa på honom mest hela tiden. Ibland får man pussar av honom ibland får man inte. Frågar kanske 20 gånger per dag. LYCKAN när han sträcker fram sin lilla hals och öppnar munnen för en puss. Den lyckan.. Obeskrivlig i ord. 

Obligatoriska bilden på mig och Harley, här på SödermalmKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!