Att bli mörkrädd för denna värld – Miss-skinny.se

Läs denna inbjudan: 

 

 (Det är inbjudan till en ny webbshop som endast kommer sälja ”size zero” kläder. Dvs strl 32. Visst låter det för sjukt för att vara sant?)Mitt svar:
”Hej. Gissar på att detta är ett PR-trick men tycker ändå inte det är speciellt nice plus att jag inte är en strl 32 så detta intresserar mig inte. Hoppas verkligen ni kommer med någon riktigt ball kåntring annars börjar jag fan bli mörkrädd för denna värld. ”

Tydligen är webbadressen registrerad från Florida men ingen hemsida har ännu kommit upp. Vi får se och avvakta efter pressvisninen. Vad tror ni o,m detta? Är detta for real eller är det ett väldigt sjukt PR-trick?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!