veckans podcast med – PETRA TUNGÅRDEN

Missa inte veckans podcast avsnitt där PETRA gästar oss för andra gången. Vi pratar som vanligt om hennes kärleksliv och dating rent allmänt. Och Petra bjuder som vanligt på sig själv. Älskade bästa Petra! 

Ni hittar podden HÄR eller på Itunes under ”Michaela och Dasha’’.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. watch horse racing online free

  Svara
 • Roligt att Petra gästar och kände så igen ’psyco-fasen’ vid början av dejting haha, men hälsa Petra att hon pratar lätt lite otydligt&snabbt dvs om hon kunde försöka artikulera lite mer nästa gång 🙂

  2013-09-26 09:11:28
  Svara
 • Jag har nyligen börjat lyssna på era podar och älskar dem!! Men jag undrar om du fortfarande är tillsammans med killen du var med i februari-mars, för har inte hört att du pratat om honom nu, men jag undrar bara! 🙂

  2013-09-25 17:14:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!