Min lördag i bilder

På lördag så vaknade jag och såg ut såhär!! hehe. skoja. i wish. 

Men vaknade, gjorde i ordning mig och tog en taxi till Linkan där frukost och alkohol väntade. Jag var

Wonder women för den som inte ser det :PppppOCH så var jag lagkapten för detta superlag!!! 


Festen gick ut på att man fick ett A4 fullproppat med uppdrag. Och så skulle man lägga upp allting på Instagram för att få poäng för det. Är ni intresserade av att se världens sjukaste grej (tex när en person springer naken från Norrmalmstorg till Östermalmstorg och massa annat sjukt så är hashtagen #margauxmaxfyllerace


Efter genomgång så var det dags att dricka Fireball


Efter lite uppdrag var det dags för pause. Här kommer Linkan med lite drinks. 


Laget hämtar krafter på Grodan


Batman och Batwomen! 


En annan Batman och jag! Hade ju en korsett på mig och för en gång skull tänkte jag att jag skulle gå all in för brösten med. Så körde på korsett + push up bh. Hehe här ser ni resultatet. Tror aldrig ni sett mig så här. Då jag i vanliga fall endast använder bygellösa bhar. Tycker jag har så stora bröst redan så vill inte framhäva dem. 


<3Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!