Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min nya kärlek!

Säg hej till mina nya favoritskor! De är så sköna men samtidigt väldigt fina. Liksom kontors-fina- Är ni med? Ni vet ju hur bekväm jag är av mig. Hatar allt som sitter för tight eller hårt eller klämmer nånstans. Herregud använder bh utan bygel för att jag är så känslig. 
Dessa hittar ni HÄR.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Jag har en killkompis som jag gillat ett tag. Jag har tagit kontakt med honom och vi har blivit bra vänner. Vi åkte tillsammans med några andra på ett läger tillsammans och där va vi jättenära och höll handen och så ibland. Han va jättesnäll och gullig mot mig och det kändes jättebra! Det verkade verkligen som att han gillade mig! Sedan höll vi denna kontakten (fast mest över sms) och vi pratade väldigt djupt och så. Jag hade nog aldrig pratat om så djupa saker med någon utanför familjen. Men när jag pratar med honom kommer det helt naturligt! Och han lyssnar och bryr sig verkligen! Sedan nu på senaste tiden har han ibland slutat svara mig när jag skickar något och han skickar aldrig något till mig… Det verkar typ som att han tycker jag är tjatig att jag skickar meddelanden fast jag skickar inte alls ofta.
  Sen nu går vi inte i samma klass längre eller på samma skola, så vi träffas typ aldrig.
  Har du något tips på hur man kan få upp kontakten igen? Utan att va för mycket ”på”. Jag ska träffa honom (med många andra) om ca en månad och då är det ett halvår sen vi sågs sist.
  Hade blivit jätteglad om du kunnat skriva några tips!
  Oavsett om du svarar eller ej så ska du veta att du har en jättefin blogg och ännu finare personlighet!
  Stor kram till dig!

  2013-10-03 22:46:14
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind