Skumpa, Månadens medarbetare och Dop.

I Fredags firade bolaget jag jobbar för 2 år. Det gjorde vi med att öppna en 15L skum! Otroligt trevligt. Här är David, vår försäljningschef. 

…och jag! Såklart.


MÅNADENS MEDARBETARE!! JAG?!?!

Chocken var total. Man blir väldigt glad av sånt här. Alla företag borde dela ut ett diplom för Månadens medarbetare!  (Vet att datumet är fel…)

Vid 18-tiden gick vi till Society för middag nummer ett för min del. Jag smet iväg vid 20tiden för att äta på Stockholms bästa restaurang. MISS VOON. Tyvärr vågade jag inte ta några bilder för blir blyg när det är jobbmiddagar… Men ta er till Missvoon om ni aldrig varit där. Ni kommer inte bli besvikna. 


Lördag var det dags för dop!  


Jag och Harley utanför kyrkan <3


Lille Bob skulle döpas. Det är min vän Jeppe och hans sambo Rebeccas son! Urgullig.

Efter dopet var det dopfika och det var många gamla ansikten man fick krama och hänga lite med. 

På kvällen testade vi ett nytt ölhak på Kungsholmen som heter Brew Dog. de hade hur många ölsorter som helst (uppenbarligen). Vissa med väldigt udda smak. Men det var trevligt. 🙂


…sen skulle vi gå och handla mat på Daglivs men när vi kom utanför dörren så spöregnade det så vi tog ett pitstop på AG’s. Jag drack två Bloody Marys. Ni vet min förälskelse. Älskar Bloody Marys så himla mycket. Är besatt. Vaknar varje lördag och hoppas på att jag kommer få dricka en liten rackare.


Vi köpte två olika sorters svamp, mini sparris och lammfile. Till det drack vi detta nya (!) vin. Rekommenderar starkt. Och mitt sällskap som inte bara är otroligt intresserad av vin utan även utbildad Sommelier sa att detta var riktigt bra. Då är det bra. Finns på systemet och går för ungefär en hundring. (Viña Pomal Gran reserva 2004)

På söndag bestämde vi oss för att plocka svamp nivet. Här är vi på väg till hemliga gömman. Solen störde Harleys sömn så jag improviserade. 


Svampplockaren Harley!!! <3

När vi kom tillbaka på eftermiddan så såg den söndagen ut precis som den brukar. Jag låg i soffan och tog en liten powernap. Emellanåt mutade jag Harley med godsaker för att få pussar. Josef stod i köket och Becca busade. Myssöndag!
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!