Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snart kommer hösten, är du beredd?

Alltså… Det här vädret? Jag vet inte riktigt hur det ser ut i resten av Sverige men här i Stockholm håller vädret på att byta identitet. Det är nu andra dagen i rad det är 15 grader och jag klagar inte. Jag tycker det är skönt. Tror nog att 15 grader är min favoritgrad. Ifall vi låg ungefär där hela tiden skulle alla människro vara mycket bättre människor. 
Sen vill jag självklart ha sommar och vinter. Men jag kan tänka mig att åka nånstans för det. Eller så ska det vara helhjärtat. Ska det vara sommar ska det vara sol och minst +25 grader. Inte blåst och +17. 
Ska det vara snö ska det var riktigt med snö. Inte slask som förstör skor och för långa byxor. Men hur mycket jag än sitter här och fantiserar så är hösten och vintern på väg. Vilken dag som helst kommer de komma hand i hand. Men i år ska vi vara beredda! Är ni med mig? En av mina favoritskor är mina vinter Nike’s. De är ”water resistant”. Men samtidigt ”andas” de. (Hehe hur ens uppfinner man en sån sak? Kan någon förklara för mig?) 
Så här ser de ut i år. Känns väldigt sexy med leo fast i annan färg än dess naturliga. Är sugen på en liknande mössa. Sen vet jag inte hur jag ska överleva en vinter utan denna neonväst?! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Eh, okej. Måste officiellt slå sönder spargrisen och köpa dessa!!! ?

    2013-10-09 07:19:36
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind