Snart kommer hösten, är du beredd?

Alltså… Det här vädret? Jag vet inte riktigt hur det ser ut i resten av Sverige men här i Stockholm håller vädret på att byta identitet. Det är nu andra dagen i rad det är 15 grader och jag klagar inte. Jag tycker det är skönt. Tror nog att 15 grader är min favoritgrad. Ifall vi låg ungefär där hela tiden skulle alla människro vara mycket bättre människor. 
Sen vill jag självklart ha sommar och vinter. Men jag kan tänka mig att åka nånstans för det. Eller så ska det vara helhjärtat. Ska det vara sommar ska det vara sol och minst +25 grader. Inte blåst och +17. 
Ska det vara snö ska det var riktigt med snö. Inte slask som förstör skor och för långa byxor. Men hur mycket jag än sitter här och fantiserar så är hösten och vintern på väg. Vilken dag som helst kommer de komma hand i hand. Men i år ska vi vara beredda! Är ni med mig? En av mina favoritskor är mina vinter Nike’s. De är ”water resistant”. Men samtidigt ”andas” de. (Hehe hur ens uppfinner man en sån sak? Kan någon förklara för mig?) 
Så här ser de ut i år. Känns väldigt sexy med leo fast i annan färg än dess naturliga. Är sugen på en liknande mössa. Sen vet jag inte hur jag ska överleva en vinter utan denna neonväst?! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!