Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Josef the händyman och tacos.

Tyvärr föddes jag inte som händyman. Men tack gud för att Becca träffade en som gjorde det! Häromdagen var de över hos mig och satte upp rullgardin och tv i sovrummet. Men det var inte det jag ville diskutera med er… 

Utan det var nämligen tacos. Ni som följt bloggen ett tag vet hur mycket jag älskar tacos? Äter det gärna en gång i veckan. Helst söndagar.

Och i måndags började jag fundera… Så bara slog det mig. Jag har inte ätit tacos sen April? Sen jag och mitt ex gjorde slut. Chocken i det. Det var faktiskt inte meningen. Det är inte så att ”det påminde så mycket om honom så jag klarar inte av det”-drama. Utan det har bara blivit så.

twitter fick jag höra att det beror på att det inte är ”singelmat”. Är det så? Håller ni med? Äter man inte tacos om man är ensam? Deppigt i så fall. Jag bjöd i alla fall extra familjen på tacos. Och så åt jag det för mig själv dagen efter. Trots singel! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag åt tacos skitofta som singel! Med Bosse på söndagar – livet!!! Fan vad sugen jag blev på tacos nu ♥

  Michaela 2013-10-10 10:02:32 http://forni.devote.se
  Svara
 • Det har jag fått höra så mycket. När jag har berättat att jag käkat tacos har jag fått frågan ”själv??”, typ som att det är något fel med det. Samma sak med fruktsallad.

  2013-10-09 18:55:22
  Svara
 • Tacos är perfekt singelmat! Man behöver bara laga köttfärsen ju, resten hackas när man ska äta och så har man perfekta matlådor. Bara värma på färsen.
  I love it

  2013-10-09 18:38:34
  Svara
 • Jag äter taco hur ofta som helst när jag är själv, oftast det jag väljer att äta när mina föräldrar är borta en kväll eller en helg, blir så himla god lunch dagen efter också liksom 🙂

  2013-10-09 17:53:10 http://jennilund.blogg.se
  Svara
 • Jag lagar tacos då och då själv för de är så gott! Jag gör matlådor till skolan och folk blir alltid avundsjuka av den goda doften 😛

  2013-10-09 17:22:54
  Svara
 • Det kanske är singelmat.. Jag äter aldrig tacos själv heller, men kan längta ihjälp mig efter det och styr därför ofta ihop taco-kvällar med mina vänner. Kanske är ett bra sätt att ragga också..?! 😉 Bjuda över någon snygging på tacos ”för det är ju ingenting man äter själv, men tänkte om vi är två..”

  2013-10-09 16:51:17 http://jagvagrarljuga.blogg.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind