Josef the händyman och tacos.

Tyvärr föddes jag inte som händyman. Men tack gud för att Becca träffade en som gjorde det! Häromdagen var de över hos mig och satte upp rullgardin och tv i sovrummet. Men det var inte det jag ville diskutera med er… 

Utan det var nämligen tacos. Ni som följt bloggen ett tag vet hur mycket jag älskar tacos? Äter det gärna en gång i veckan. Helst söndagar.

Och i måndags började jag fundera… Så bara slog det mig. Jag har inte ätit tacos sen April? Sen jag och mitt ex gjorde slut. Chocken i det. Det var faktiskt inte meningen. Det är inte så att ”det påminde så mycket om honom så jag klarar inte av det”-drama. Utan det har bara blivit så.

twitter fick jag höra att det beror på att det inte är ”singelmat”. Är det så? Håller ni med? Äter man inte tacos om man är ensam? Deppigt i så fall. Jag bjöd i alla fall extra familjen på tacos. Och så åt jag det för mig själv dagen efter. Trots singel! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!