Veckans podcast – NÄTDEJTING

Veckans podcast får ni ä n t l i g e n höra Michaelas nya röst! Det är väldigt spännande ska ni veta. Den är… len. Den är fin. Som jag beskriv det. Men absolut annorlunda. Stor skillnad. Ni måste lyssna! 
Sen har vi såklart ett ämne. Den här veckan pratar vi om NÄTDEJTING. Och jag har testat det… Tom varit på en dejt med en karl därifrån. Berättar allt i veckans podcast!
Ni hittar den som vanligt HÄR Devote eller på Itunes om ni söker på ”Michaela och Dasha”. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. watch live horseracing

  newsmax live stream 2023-07-15 02:17:04 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for providing these details. sbn sports live cricket

  dubai racing tv live online 2023-03-25 20:22:34 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://merkitevdeneve.com/Seferihisar-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good appreciate it for your efforts.

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-09 00:53:34 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. https://freehorseracingtv.com/

  racing post tv greyhounds 2022-12-04 10:05:29 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Hej dasha!
  jag lyssnade på eran pod häromdagen och kände nästan att jag tvungen att dela med mig utav min lilla upplevelse när det gäller att nätdejta. För ca 4 månader sedan skaffade jag mig appen BADOO, precis som maybe. Det var en utav mina äldre killkompisar som ladade ner den åt mig på skämt, och meningen var inte alls att jag skulle vara seriös. Jag skulle kolla runt och kanske flirta med någon precis som det var för dig. iallfall, jag har haft det till och från med att kolla runt lite. Men nu för ungefär en veckor sedan skrev det en kille till mig och något fick mig att svara, vi började skriva väldigt mycket nästa på direkten. han ringde också ett par gången under veckan och nu i fredags sågs vi på en fika. Jätte mysigt, det blev inte stelt så som det kan bli när man inte känner den man träffar. Utan det rullade på och vi fikade ett par timmar, igår (lördag) blev jag även bjuden på bio och middag. Observera att jag bara är 17 år och han är 20. alltså var detta första gången jag var på en dejt och det var nog det mysigaste och roligaste jag gjort! många utav mina vänner tycker man är desperat när jag skaffar en sådan app i min ålder och jag hålla med dom. Men varför inte egentligen? mina vänner stöter på killar på fester då kan väl jag lika gärna träffa en kille på en app och träffa honom nykter? Jag är iallfall jätte glad att jag vågade och jag hoppas vi fortsätter att ses för han var verkligen en sån person jag \”letat\” efter.
  så för er alla som inte vågar, go for it! vad har du att förlora? jag är 17 och jag gjorde det! jag var så nervös när jag satt på bussen. jag ville så gärna att bussen skulle vända. Men när jag träffade honom klickade vi dikrekt och jag vill verkligen lära känna denna killen. de är få människor som fått mig att skratta och känna som så vacker som han gjorde denna helgen.

  2013-10-13 15:11:40
  Svara
 • Testat dejtingappar förut men bara stött på massa creeps, men nu har jag laddat ner maybe så får vi se vad den bjuder på 🙂 hoppas jag har lika stor tur som du

  2013-10-09 13:36:47
  Svara
 • I podden säger ni att ni låste försvara er för att ni är bloggtjejer. Det är inte bara bloggare söm måste. Som läkarstudent får man alltid reaktionen: ooooj!!!! ( och stora ögon)( lite rädda), från killen när han frågar vad man gör. Jag ångrar mig varje gång, att jag inte sa något annat

  2013-10-09 11:55:08
  Svara
 • Håller med, Michelas röst var jättesnygg!
  Bra podd också. Pratar också om nätdejting i ett av våra poddavsnitt. Bra att försöka ta bort skämskudden kring det! Ska ladda ner Maybe på dirren!

  Har mailat både dig och Micheala angående er och vår podd, hoppas på svar 🙂

  Heja Heja!

  2013-10-09 10:24:36 http://mycecilia.blogg.se
  Svara
 • Snygga ni är! 🙂 Och lite lika på något sätt 🙂

  Lyssnade lite påväg till jobbet, men har inte hunnit lyssna på hela 🙂 Det är verkligen stooor skillnad på Michaelas röst. Så len verkligen.. liksom inte så skör och oförutsägbar längre. Men jag gillar den 🙂

  Kram kram, ha en fin onsdag!

  2013-10-09 09:28:14 http://optimalin.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!