Bumbibjörnssaften den magiska kraften

Imorrn är det äntligen FREDAG!!!

Det har Dasha längtat efter hela veckan. Jag ska ut och äta på en restaurang i Gamla stan som heter Flying Elk. Det ska bli urmysigt. Är så sugen på en Dry Martini att jag vet inte vad jag ska ta mig till… Och det är ändå bara torsdag. Hehe. Men varit en sån vecka.

På lördag ska jag på lägenhetsvisning för lyxlägenheterna som är byggda på Grevturegatan i Stockholm. Är absolut inte på jakt men är bara väldigt kul att se dem för det har varit så mycket skriverier om dem. Sen blir det brunch… På söder tydligen. Udda men jag är game för jag är inte den som är den!

På kvällen är planen att man ska ta det piano och kanske äta något plock och kolla på någon film. Vad skulle ni rekommendera för film? Någon ny! Men inte på bio…

Vi säger så här. Vilken är den senaste filmen ni såg som lämnade spår efter sig? Som ni inte bara glömde bort efter att ni stängde av den.

HIT ME!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
138kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!