Dasha är en miljövän!

Oj oj vad fel en mening kan bli och uppröra så många. 
Devote var hemma hos mig förra veckan och gjorde ett garderobsrepotage som finns att läsa om och se fina bilder från HÄR. Jag har alltså ett helt rum. Med bara kläder, skor och väskor. En äkta walk in closet
*Konstpause pga har faktiskt förverkligat en liten prinsessdröm* 
Men okej. Nu har jag hamnat på människors shit-list pga denna mening:
– ”…de har bra säsongsgrejer, typ ett linne för 200 kronor som du kan ha 2-3 gånger och sen kan du slänga det”.
 
Menade att plagg som kommer från de billiga kedjorna har kortare livslängd och förövrigt slänger jag ingenting. Jag tänker oerhört mycket på miljön. Jag lämnar alltid alla mina kläder till Stadsmissionen
 
I casa-dasha sorterar jag även tidningar/papper, glas och andra starka miljöbovar. Är inte extrem men gör allt sånt som jag tycker alla borde göra hemma. Så nu får ni vänligen stryka mig från eran shit-list. 
 
Tack på förhand! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. watch horse racing live free uk

  newsmax live tv 2023-07-15 01:10:11 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. horse races today on tv

  Svara
 • Var har du köpt skjortan på bilden?

  2013-10-22 19:49:13
  Svara
 • Att konsumera är själva miljöboven i fråga. Även om du köper plagg som du skänker, så är själva konsumerandet oerhört omiljövänligt. Det är fint att skänka osv, men man kanske istället borde se över hur mycket man shoppar och vart man shoppar. Om du köper en topp för 200 kr, så kan du fråga dig själv om denna processen verkligen gått rätt till. Företagen gör vinst på dessa billiga produkter, tror du då att alla inblandade får betalt i rättvisa summor?

  Genom att köpa och skänka billiga plagg, missgynnar man inte bara miljön utan kränker också mänskliga rättigheter. Människor i vårt samhälle borde ha större koll.

  2013-10-22 10:38:12
  Svara
 • Fin du är!!

  Titta gärna in på min blogg
  – Egen domän
  – Vinnare
  – 1/2 års dag
  – Plasthav

  Linn 2013-10-21 21:44:07 http://linnabelin.devote.se
  Svara
 • Vars har du köpt garderoberna?

  2013-10-21 20:30:27
  Svara
 • åh en sån vill jag också ha!

  2013-10-21 13:42:30 http://fashiondreamzz.forme.se
  Svara
 • Orkar inte med alla som alltid ska hitta något att klaga. Älskade din fina garderob! Puss på dig Dasha!

  2013-10-21 12:13:10
  Svara
 • Fast måste bara säga att kläder från billigare kedjor inte alls håller sämre. Har både klänningar o blusar från ex hm som jag haft som favoriter i fler år och som inte alls är sönder eller blivit dåliga i tvätten. Däremot har min Marc Jacobs väska varit inne på lagning, tisha från Acne som tappat passform, hunter stövlarna läcker,
  Mulberry plånbokens ”lås” går hela tiden upp och har Ralph lauren tröjor som noppar lika mkt som andra märken. Så dyrt ÄR inte alltid lika med bättre kvalit?! Tyvärr…

  2013-10-21 11:38:32
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Maria:
   Håller med. De gånger jag har köpt någon dyr designergrej har jag alltid blivit besviken. Min dyra Alexander Wang-väska t.ex. Kedjan på axelremmen rostar och deras kundtjänst ignorerar mig dessutom totalt. Riktigt uselt. Har också H&M-grejer som jag haft i många år och de håller än. Tror många tycker designerkläder håller längre för att de vårdar dem bättre, kemtvättar osv…

   2013-10-21 20:21:14
   Svara
 • Vad grymt att du gör det! Det är viktigt att se miljöarbete som något positivt och fokusera på vad man faktiskt gör 😀 då kanske man börjar göra ännu fler saker! Go go go! Fatta vad man kan hjälpa till med bara genom återvinning! /miljö-student

  2013-10-21 09:55:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!