Grilla hamburgare, varm juice, Brillo och pilgrimsmusslor.

FREDAG:

Såg jag ut såhär. Skinnkjol och linne med öppenrygg och sen skor från YSL. Älskar skor från YSL. 

Vi var och åt på Flying Elk. De hade som sagt ett gästspel där. Det var inte alls bra. Så killarna var fortfarande hungriga i slutet så vi åkte till Brillo och fyllde på i magen. Jag drack en vodkapinne och sen rose champagne. Älskar rosechampagne!


LÖRDAG:

Lördag dag började med att jag fixade fransarna och naglarna (mer om det snart) och sen mötte jag upp denna gulliga familj:


Så shoppade vi inne i Östermalmshallen.


Efter matshopping gick jag i några inredningsbutiker och hittade dessa. Vill ha gul, grön. ljusblå, rosa och lila!! HUR FINA? Finns på Nordiska Designhuset.Sen vart det kväll och jag hade bla köpt pilgrimsmusslor i skal. Stoppade en bit smör och salt i skalen och la en tallrik på dem och så in i ugnen en snabbis. Blev fantastico. Älskar smör!Delade även på en öl och tryffelkräm som jag hade kvar från min senaste resa till Rimini, Italien.SÖNDAG:

Söndagen bjöd på sol. Jag bjöd på en bubbla.


Mötte upp Josi och Harley, som vanligt. Så tog vi en juice å Juiceverket.


Harley lekte med äpplena. 


Jag tog en varm jucie eftersom att vi sen gick till parken och det var typ nollgradigt ute!


Det var både läskigt och roligt att åka rushkana 😉


Köpte högrev från charken….


Den här bilden är inte så fin. Men det är en av mina favoritstunder på veckan. När jag och Becca ligger i soffan. Josef står och lagar söndagsmiddag och Harley springer emellan oss. Ibland sitter han med oss i soffan. Ibland ligger jag på golvet och leker med honom. Men oftast står han och stör Josef i köket. Denna stund har guld i mun 😉


…högrev blev köttfärs och så blev det hamburgare som Josef grillade. Lite rödpang på det och Solsidan och snipp snappslut så var min helg slut. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!