Att stjäla en puss

Här skulle man kunna tro att jag får en puss. Men så är faktiskt inte fallet. 

När man har med barn att göra måste man vara smart!

Harley är lite snål när det kommer till pussar. Ibland får man när man frågar men ibland får man inte. Jag skulle säga att man får två av tio gånger som man frågar.

Man måste nämligen hitta det perfekta tillfället. Han måste vara in mode. Springer han runt och leker är det absolut sista han vill att stanna upp och ge jobbiga tanten en puss, det har man lärt sig. Pillar han på något som kräver hans koncentration är man i vägen – då får man inte heller någon puss. Vill han ha hjälp något och man försöker med ”…om jag får en puss”. Så är man elak. Då får man verkligen ingen puss. Då får man snarare ett finger i ögat. 

MEN! 

Jag är ganska smart… Jag kom på att när HAN vill ha något som JAG har. Det är då man ska passa på. Tex en godis, eller en ostbåge eller som här på bilden. En chokladboll! 

Då får man sätta det mellan läpparna och säga ”Här!!!” Då får man sig världens mysigaste och blötaste puss. En sån puss som får ens hjärta att växa en milimeter. En sån puss som får en att känna hur mycket man älskar denna lilla varelse. 

Världens bästa *puss* <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!