Grundpelarna i garderoben

I min garderob har jag några grundpelare. De som håller upp alla andra outfits. Vad jag saknat fram tills häromdagen är ett par sköna vardagsklackar. 
Alla tjejer vet att man får en helt annan hållning och gångstil så fort man får på sig lite höjd. Det behöver inte vara speciellt höga men det blir en helt annan känsla. Nu har jag äntligen hittat ett par bruna vardagsklackar! Jag har letat en del. De är mjuka och igår hade jag dem i hela 16 timmar och mina fötter var bara glada när jag kom hem. Då har man hittat rätt. 
Jag har köpt dem i en mysig liten butik på Bondegatan på Söder som heter Francis Floor
Här är deras webbutik. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!