Jay Z, Rödluvan, Födesedagsfirande och att lyfta på kjolen.

FREDAG:

På fredagen bjöd Boudal med mig på Jay Z och jag var överlycklig. Han var så himla bra in concert. Utan tvekan topp 3 bästa konserterna jag varit på i mitt liv. Och jag har varit på många.


Hur bra platser hade vi?!


Här är några ur vårt gäng som var där 🙂

Efter konserten var jag förbi Amba och satt på baren och hade det roligt. Tack snälla Boudi för en kul kväll!

LÖRDAG:

Jag satte klockan på 07.30 och åkte in till stan. Snälla Sofia tog emot mig för en snabb toning eftersom färgen inte riktigt kunnat fästa i längderna på mig eftersom jag använt för mycket silvershampoo. Men nu vart det as bra!! Lockade även håret inför kvällens outfit.


När jag kom hem gick jag och la mig. Sov i fyra timmar och sen hoppade jag upp och kände mig som en ny människa. Gjorde i ordning mig.


Vid 17-tiden gick jag hem till Harry (till höger) för fördrink.

Sen gick vi hem till Per för födelsedagsdrink. Han och Johan hade Halloweenfest för att fira deras födelsedag.


Laxen hade absolut roligaste outfiten!

Michaela och Nils <3


Jag och mina älskade tjejer. Hur fint var Petras rosa hår?! Älskade det.

Micki och Damon! Micki är glad och Damon försöker se ut som en mördare. Hehe. American Psycho. Har ni sett den? Galet länge sen jag gjorde det.

Olyckligtvis var Magnus också utklädd till American Psyhco!! Hur stora är oddsen på det. Sen var Laxen där med sin balle igen. 


Jag kände att det var lägligt att lyfta på kjolen efter några drinkar (!)
…. och dra i Laxens balle. Igen. Hehe. Kvällens bästa partytrick.

Big pimpin osv.

Jag och Thomas! Pilot från 9/11 var han.Micki och ett av födelsedagsbarnen. Tyvärr har jag haft strul med appen att ladda upp bilder på så märkte nu att resten inte kom med. Ni får söndagen i ett eget inlägg helt enkelt. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Choosing the right SMM panel provider is crucial for your success. Our reputation as a trusted SMM panel provider speaks for itself. We are dedicated to helping you achieve your social media goals effectively.

  SMM panel provider 2023-09-14 12:22:30 https://smmcenter.org/
  Svara
 • SMM Panel One is a great option for anyone looking to Increase Instagram Followers. With our free and high-quality services, it is a reliable choice for anyone looking to gain more followers and increase their engagement on this popular social media platform.

  SMM Panel One 2023-06-12 17:04:36 https://smmpanelone.com
  Svara
 • Va fina ni var!!!!

  2013-10-28 20:28:39 http://lisasjosten.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!