Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Söndag som försvann

Okej det här suger.

Skrev ju att jag hade problem med appen igår och så trodde jag att det hade kommit upp så jag hade tydligen raderat alla bilder…. Har bara dessa två trötta stackare kvar. En egobild där jag ser lika stel ut som en vandrande pinne och sen den andra som jag skickade till Horbomberna för att visa upp mitt fynd.

Vi käkade i alla fall i nya foodcourten vid Tele2 arenan som heter ”Tolv Stockholm’‘. Drack en Bloody till fördrink så där lagom avslappnat klockan tolv en söndag. Var första gästerna på restaurangen. Men vad gör det tänkte jag och ryckte på axlarna.

Tyvärr var Bloodyn inte så god och serverades med krossad is. Högst konstigt.

Men maten var så jävla bra. Man fick välja mellan massa olika korvar och olika tillbehör. Jag tog svamp, bönor, pickade grönsaker, kummin senap och tryffel majonnäs. Maten var underbar. Gå dit bara för korvarnas skull! Eller ketchup, om ni gillar det. De hade tio olika!

På kvällen kollade jag på Solsidan och sen på Hellenius hörna där Jonas Gardell var gäst och berättade att han och Mark Levengood förlovade sig efter att bara känt varann i tre veckor och då skrek jag rakt ut. Den hopplösa romantikern i mig fick tårar i ögonen.

Så. Jävla. Fint.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind