Söndag som försvann

Okej det här suger.

Skrev ju att jag hade problem med appen igår och så trodde jag att det hade kommit upp så jag hade tydligen raderat alla bilder…. Har bara dessa två trötta stackare kvar. En egobild där jag ser lika stel ut som en vandrande pinne och sen den andra som jag skickade till Horbomberna för att visa upp mitt fynd.

Vi käkade i alla fall i nya foodcourten vid Tele2 arenan som heter ”Tolv Stockholm’’. Drack en Bloody till fördrink så där lagom avslappnat klockan tolv en söndag. Var första gästerna på restaurangen. Men vad gör det tänkte jag och ryckte på axlarna.

Tyvärr var Bloodyn inte så god och serverades med krossad is. Högst konstigt.

Men maten var så jävla bra. Man fick välja mellan massa olika korvar och olika tillbehör. Jag tog svamp, bönor, pickade grönsaker, kummin senap och tryffel majonnäs. Maten var underbar. Gå dit bara för korvarnas skull! Eller ketchup, om ni gillar det. De hade tio olika!

På kvällen kollade jag på Solsidan och sen på Hellenius hörna där Jonas Gardell var gäst och berättade att han och Mark Levengood förlovade sig efter att bara känt varann i tre veckor och då skrek jag rakt ut. Den hopplösa romantikern i mig fick tårar i ögonen.

Så. Jävla. Fint.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!