GER BORT 2 biljetter till Bruno Mars

Hej! Har du inget för dig ikväll och vill gå på Bruno Mars i Globen ikväll?!

Du ska kunna komma och hämta biljetterna innan kl 17.00 på Kungsholmen ikväll eller mellan 17.00-19.00 på Östermlam ikväll.

Konserten börjar kl 19.30!

Enda du behöver göra är att kommentera med din mailadress (i kommentarsfältet också!! Inte bara i "mailrutan"!!) och varför du ska vinna två biljetter till Bruno Mars i Globen – IKVÄLL!

Kommer maila vinnaren senast kl 14.00 idag. Så det är snabba puckar som gäller. Puss!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
109kommentarer
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. gulf stream live stream

  newsmax live streaming 2023-07-15 10:53:01 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! free horse racing sites

  kochi horse racing live stream 2023-07-07 13:51:43 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Snygg blogg 🙂
  Gå gärna in på min blogg, och sen undrar jag även om du tycker det skulle vara intressant att ha en blogg där det står om mobbning. Ungefär allt man behöver veta och en sann historia.

  Therese 2013-11-06 18:27:16 http://913732.devote.se
  Svara
 • [email protected]

  För att jag är en liten fattig 15 årig tjej som så sjukt gärna skulle vilja gå på konserten men helt enkelt så har jag inte råd..
  Och dessutom skulle jag få ett smärre hjärtstopp av att träffa dig så det skulle vara sjukt coolt!

  Med vänlig hälsning, Astrid R?cket

  2013-11-03 14:03:36
  Svara
 • Det finns så många anledningar att finna, till varför just vi borde vinna
  Du skulle vare underbart snäll, ifall vi fick gå på konserten ikväll
  Våra egna pengar räckte ej till, fastän vi så så gärna vill
  Du skulle ge oss total lycka, om du skulle tycka
  Att vi var värda det hära, och äntligen få vara honom nära
  Vi är hans största fan, Bruno Mars vår man
  Dasha snälla rara underbara!!
  Kramar Elin och Malin
  [email protected]

  2013-11-03 13:59:37
  Svara
 • Idag firar jag och min flickvän nio år tillsammans och det skulle vara ett perfekt tillfälle för mig att ställa den stora frågan till Bruno Mars låt marry you. Min flickvän läser din blogg och som tur var sa hon högt att du tävlade ut bljetter till hans konsert så jag var tvungen att vara med i kampen om att vinna biljetterna. Min flickvän är en fantastisk tjej och det skulle vara häftigt att få fria till henne på ett oförglömligt sätt.
  Mvh
  David
  [email protected]

  2013-11-03 13:57:24
  Svara
 • Det finns så många anledningar att finna, till varför just vi borde vinna
  Du skulle vare underbart snäll, ifall vi fick gå på konserten ikväll
  Våra egna pengar räckte ej till, fastän vi så så gärna vill
  Du skulle ge oss total lycka, om du skulle tycka
  Att vi var värda det hära, och äntligen få vara honom nära
  Vi är hans största fan, Bruno Mars vår man
  Dasha snälla rara underbara!!
  Kramar Elin och Malin
  [email protected]

  2013-11-03 13:54:41
  Svara
 • Det finns så många anledningar att finna, till varför just vi borde vinna
  Du skulle vare underbart snäll, ifall vi fick gå på konserten ikväll
  Våra egna pengar räckte ej till, fastän vi så så gärna vill
  Du skulle ge oss total lycka, om du skulle tycka
  Att vi var värda det hära, och äntligen få vara honom nära
  Vi är hans största fan, Bruno Mars vår man
  Dasha snälla rara underbara!!
  Kramar Elin och Malin
  [email protected]

  2013-11-03 13:54:18
  Svara
 • Åh! Skrek när du postade på instagram. Jag skulle vilja vinna biljetterna till konserten ikväll så jag kan ta med min älskade Mamma som tycker om honom så mycket. Hon opererade knät i onsdags och eftersom jag precis flyttat hemifrån så har jag inte kunnat ta hand om henne under de här dagarna hon behövt mig. Älskar henne mest av allt i hela världen och saknar henne nu när jag flyttat. Så att få ta med henne på det här skulle inte bara bli en helt underbar kväll så skulle det även innebära tid med min mami. Gör min söndag och välj mig! Bor på kungsholmen så kan hämta vilken tid som helst!

  Min mail är [email protected]!

  MASSA kramar

  2013-11-03 13:28:02
  Svara
 • Hej Dasha! Bruno är nog en av världens bästa kille på alla sätt och jag försökte verkligen få biljetter till konserten men misslyckades… Det här känns verkligen som en perfekt andra chans, speciellt eftersom jag bor i Åre och inte är i huvudstaden särskilt ofta. Hoppas jag blir den lyckliga vinnaren!
  Min mejl: [email protected]

  2013-11-03 13:24:50 http://heddadelin.blogg.se
  Svara
 • jag vill gå på bruno för att han är bäst i världen!!! 😀 / [email protected]

  2013-11-03 13:22:17
  Svara
 • Hej Dasha! Jag skulle mer än gärna vilja ha biljetter till Bruno Mars ikväll. Livet som gymnaieelev utan jobb är inte så lyxigt, med en biljett till bruno mars på en söndagskväll skulle vara
  Hur härligt som helst! Och ett otroligt roligt och bra slut på ett roligt lov. Det skulle inte kunna avslutas bättre än en Brunokväll! Skulle vilja bjuda med min bästavän som jag skulle avsluta detta lov med en kväll för solsidan i mjukiskläder, men att gå på Bruno mars och att sätta på sig finkläder skulle vara en aning roligare haha. Skulle sedan känns mig redo för den mörka hösten och massa plugg.
  Förresten är jag lite småkär i eran podd, pratar om den hela tiden med mina vänner. De kan säga har michela och dasha sagt det? Så skrattar de för att jag alltid pratar
  Om era tips osv. Kan även hämta biljetterna i tid! [email protected]

  2013-11-03 13:19:59
  Svara
 • Shit! Vilket skämt!! Jag vill så sjukt gärna gå på konserten ikväll – hur fett vore det inte att se bruno mars?!?!???!

  Motivera varför jag vill gå på konserten ikväll: varför skulle jag inte vilja gå?!? (+ att min syrra som jag skulle ta med mig, kommer typ att dö (av lycka))

  [email protected]
  Love

  2013-11-03 13:12:27
  Svara
 • Hej Dasha!

  Jag hjälpte dig med att rita upp din lägenhet, bara så att du vet vem jag är alltså. Jag har en tjejkompis från skåne på besök och det skulle vara SÅÅ kul att överraska henne idag!

  [email protected]

  2013-11-03 13:11:44
  Svara
 • Trodde att jag skulle dö när jag såg din tweet angående Bruno Mars konserten.. Jag skulle så gärna vilja gå och ta med min bästa tjejkompis som mår dåligt just nu, hon behöver få klä på sig något fint och göra något så fantastiskt (!!!) som att gå på Bruno Mars 🙂

  Kram Sara
  ([email protected])

  2013-11-03 13:10:27
  Svara
 • Åh, skulle va så kul att ge dom biljetterna till min lillasyster! Jag pluggar i Lund men är hemma i Sthlm tills imorgon, skulle ju va den perfekta grejen att göra eftersom vi inte ses så ofta. Jag skulle bli sååå glad om jag fick dom!

  2013-11-03 13:09:59
  Svara
 • Hej Dasha!

  Jag skulle bli så himla glad om du valde mig för att jag bokade en resa till Berlin endast för att se Bruno Mars men bokade flyget innan konsert biljetterna klantigt nog och konsert biljetterna tog slut..
  Det var mindre kul när Berlins gator fylldes av bruno mars fans runt mig när jag inte hade biljetter… Snacka om salt i såren.
  Kram

  [email protected]

  2013-11-03 13:08:28
  Svara
 • Hej! Jag har haft ett helt ok lov och detta skulle avsluta lovet med ett pang! Kommer ha ett ganska stressigt schema när jag kommer tillbaka till skolan så att ladda upp på nytt inför prov och inlämningar såhär med en vän skulle vara perfekt!
  [email protected]

  2013-11-03 13:07:31
  Svara
 • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna biljetterna då jag för tillfället är emellan jobb och andra projekt = min vardag är så DULL den bara kan bli. Den här konserten skulle vara en så extremt nice upplevelse som skulle ge mig energi att leva på för en låååång tid. Skulle ta med mig min syster, så att vi kunde få tid tillsammans – vilken sällan händer nu för tiden. Kram [email protected]

  2013-11-03 13:04:44
  Svara
 • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna biljetterna då jag för tillfället är emellan jobb och andra projekt = min vardag är så DULL den bara kan bli. Den här konserten skulle vara en så extremt nice upplevelse som skulle ge mig energi att leva på för en låååång tid. Skulle ta med mig min syster, så att vi kunde få tid tillsammans – vilken sällan händer nu för tiden. Kram [email protected]

  2013-11-03 13:04:42
  Svara
 • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna biljetterna då jag för tillfället är emellan jobb och andra projekt = min vardag är så DULL den bara kan bli. Den här konserten skulle vara en så extremt nice upplevelse som skulle ge mig energi att leva på för en låååång tid. Skulle ta med mig min syster, så att vi kunde få tid tillsammans – vilken sällan händer nu för tiden. Kram [email protected]

  2013-11-03 13:04:24
  Svara
 • Tycker att han är så fasligt bra och vill inget annat än att se honom, skulle verkligen vara en dröm som går i uppfyllelse.
  [email protected] – är min mejl!

  Majken 2013-11-03 12:58:55 http://majkens.devote.se
  Svara
 • Om jag vann biljetterna skulle jag vilja gå på konserten med min tjejkompis. Jag lever i ett flyttkaos och att gå på konsert ikväll skulle kännas som en bra ursäkt för att slippa och ta en välbehövlig paus från att städa, plocka upp och montera möbler. Bor på Östermalm och min tjejkompis på Kungsholmen så har möjlighet att möta upp dig för biljetterna. Ha en fin dag och hoppas vi ses!

  [email protected]

  2013-11-03 12:57:16
  Svara
 • åh herregud vad underbart det vore att få bota den här söndagsångesten med lite bruno mars-musik. please please please.

  [email protected]

  2013-11-03 12:51:33
  Svara
 • Jag borde vinna för att:
  1. Jag är ryss haha
  2. och för att jag skulle bjuda min mamma som älskar bruno mars. vore världens fetaste grej!
  email: [email protected]

  håller alla tummar!! ♥

  2013-11-03 12:48:39
  Svara
 • [email protected]

  Jag har haft en riktig skit helg, åkte hem till Västerås i fredags (bor i Sthlm men är från Västerås) för att gå på min älskade farmors begravning igår. Hon gick hastigt bort för lite mer än en vecka sedan. Nu ska jag snart sätta mig på ett tåg hem till Sthlm igen och det känns fruktansvärt tungt! För att göra denna skit helg lite bättre så skulle det vara perfekt att få avsluta den med något man blir lite glad av. En riktigt bra konsert!!

  Tack för en grymt bra blogg och måste säga att du blev grymt snygg i den nya hår färgen!

  2013-11-03 12:44:31
  Svara
 • Woho vad grym du är!! Jag vill väldigt gärna ta emot de här biljetterna! Anledningarna är många men en av dom är att jag vill göra min bästa killkompis en stor tjänst! Han är typ en miniatyr-version av bruno mars och han har alltid sett upp till honom och älskar hans musik men han lyckades inte få biljetter i Stockholm vilket han såklart blev väldigt ledsen över! Den här killen är den goaste personen som finns, en riktig vän som alla borde ha. Det skulle vara så otroligt kul att kunna ge honom något extra speciellt, för det är han värd!! Kram Dasha!

  2013-11-03 12:44:29
  Svara
 • Skolan drar igång morgon igen efter en veckas lov och jag känner mig bara allmänt depp och söndagsångesten har officiellt slagit till. Inte redo för 10 veckor till i skolan. Vill därför vinna biljetterna för att avsluta lovet med lite lyx och TREASURE.

  Puss
  [email protected]

  2013-11-03 12:44:11
  Svara
 • [email protected]
  Därför att jag älskar den killen, det skulle göra mig och min syrra till de lyckligaste pinglorna i stan! Och vi skulle sjunga med i varenda låt och dansa gärnet och skratta och gråta och kyssa främlingar! Det vore underbart, och jag gillar allt som är underbart, därför ska jag vinna 🙂

  2013-11-03 12:31:53 http://countingstars.se
  Svara
 • [email protected]
  Det skulle betyda så mycket i. Jag fick dem, försökte att få tag på dem i men fanns inga kvar och visste inte att han skulle komma. Mina kompisar ska gå men jag och min andra kompis fick inga biljetter och har verkligen försökt få tag på några!

  2013-11-03 12:29:10
  Svara
 • Hej Dasha! Jag skulle så sjukt gärna vilja ha dessa biljetter, det var egentligen tänkt att jag skulle få gå med en kompis men igår smsa hon mig och hennes mamma hade slarvat bort biljetterna.. Så sjukt tråkigt.. Så nu vill jag istället få dessa biljetter och ta med min pojkvän som är största Bruno Mars fanet. Jag kan enkelt hämta biljetterna, bor i Täby. Min mail är [email protected] Kram och håller tummarna

  2013-11-03 12:25:36
  Svara
 • [email protected]

  hade en skit kväll igår och en bruno mars konsert skulle förgylla min dag!

  2013-11-03 12:24:47
  Svara
 • Hej Dasha!

  Åh jag vill jättegärna vinna och ta med min fästman. Vi har snart varit tillsammans i 3 år och när vi började dejta så spelade han Just the way you are för mig och sa att han tänkte på mig för att låten satte ord på det han tyckte/kände för mig. Låten får mig alltid att le och tänka tillbaka på de första veckorna tillsammans och hur pirrig jag var varje gång jag tänkte på honom innan det ”blev vi” på riktigt! Nu planerar vi bröllop och det finns ingen annan jag någonsin vill vara med.

  [email protected]

  2013-11-03 12:20:30
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna så att jag kan bjuda min bästa kompis Hedvig som aldrig har varit på en konsert förut. Och jag tror att Bruno Mars skulle vara en perfekt första! 😉

  [email protected]

  2013-11-03 12:18:27
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna två biljetter till Bruno Mars för han är en stor idol för mig och jag har aldrig sett honom. Jag vill göra det för min bästavän som snart fyller år och jag känner mig jättebesviken för att jag kommer inte kunna fira hennes födelsedag med henne. Jag skulle uppskatta om jag fick göra det här med henne som en födelsedagspresent.

  Kram! [email protected]

  2013-11-03 12:17:14
  Svara
 • [email protected] paxpaxpax!!

  2013-11-03 12:17:10
  Svara
 • Jag vill vinna för att när min pojkvän friade till mig på Kanarieöarna i januari nynnade jag hela resten av resan på knocked out of heaven! em.carlstedt gmail.com

  2013-11-03 12:13:01
  Svara
 • [email protected]

  Min helg har varit rent utav en skithelg, fredagsplanerna försvann och jag skulle på en fest jag sett fram emot på lördagen MEN även den bangade ur vilket gjorde att jag inte kunde gå. Vakna i morse och kände ”vad har jag gjort av den här helgen??”. Det vore så sjukt kul att vakna på måndag och känna ”woow jag var på bruno mars den här hegen!?”. Vore otroligt kul att på en vanlig söndag se Bruno!! 🙂

  Kram Clara :-))

  2013-11-03 12:11:55
  Svara
 • [email protected]
  Hej! Blev jätte glad när jag såg ditt inlägg på instagram! Min vän och jag ÄLSKAR Bruno och fick inte tag i biljetter. Min vän har haft en tuff månad o förlorat en nära familjemedlem. Det vore GULDVÄRT att överaska honom! Skulle bli världigt glad! Kram

  (skrev en komentar innan men såg inte om det kom fram)

  2013-11-03 12:11:08
  Svara
 • [email protected]
  Jag vill sjukt gärna gå på hans konsert, jag försökte få biljetter men han tyvärr inte eftersom att när dom släpptes så var jag på sjukhuset eftersom att jag åkte på check igen då jag har en sjukdom som gör att mitt ansikte bara kan lägga av när som helst. Och sen hittade jag några biljetter på blocket jag tänkte köpa så jag betalde dom och skulle åka pch hämta dom men han som sålde dom lurade mig och ja fick betalade i förhand så då fick jag inga biljetter. Och sen är alla så himla dyra och jag har inte råd att köpa några biljetter då vi har jätte svårt med pengar. Och ifall jag fick biljetterna så skulle jag bli så himla glad, hoppas jag får biljetterna nu, kram.

  2013-11-03 12:10:22
  Svara
 • Jag skulle vilja överraska min fantastiska flickvän med biljetter till konserten ikväll eftersom hon precis fått ett nytt jobb och vill visa henne hur glad jag är för hennes skull och hur stolt jag är över henne.
  [email protected]

  2013-11-03 12:08:26
  Svara
 • Jag vill bjuda min bästa vän på denna konsert.
  Hon är en kämpe som klarar allt, ensamstående mamma och pluggar/arbetar vardagar hon behöver verkligen belönas med en superbra konsert!!

  Inga problem att hämta biljetterna 🙂 dock kanske barnen måste få följa haha

  Glömde mailadressen i kommentaren, vimsiga tjejen 🙂
  [email protected]

  2013-11-03 12:08:04
  Svara
 • [email protected]
  Hej! Blev jätte glad när jag såg ditt inlägg på instagram! Min vän och jag ÄLSKAR Bruno och fick inte tag i biljetter. Min vän har haft en tuff månad o förlorat en nära familjemedlem. Det vore GULDVÄRT att överaska honom! Skulle bli världigt glad! Kram

  (skrev en komentar innan men såg inte om det kom fram)

  2013-11-03 12:07:54
  Svara
 • Min vän har gått ner i en depp-period och trots mina ansträngningar att hjälpa henne ur den så har det inte hjälpt.. Något som alltid får mig att må bättre är musiken. Och Bruno’s fina texter och musik tror jag skulle hjälpa henne, åtminstonde för kvällen!

  / Emma
  [email protected]

  2013-11-03 12:06:50
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag och min vän älskar Bruno mars och varenda gång det är fest är det vi som står för allsången haha..
  Det vore så sjukt kul att få se honom live och verkligen få sjunga för fulla muggar tillsammans med honom!
  Dessutom har vi så jävla mycket minnen kopplat till hans låtar så att gå på hans konsert tillsammans vore nog den bästa söndagen på väääldigt länge!
  Hoppas du har en fin dag, kram!

  2013-11-03 12:06:32
  Svara
 • Jag vill bjuda min bästa vän på denna konsert.
  Hon är en kämpe som klarar allt, ensamstående mamma och pluggar/arbetar vardagar hon behöver verkligen belönas med en superbra konsert!!

  Inga problem att hämta biljetterna 🙂 dock kanske barnen måste få följa haha

  2013-11-03 12:06:16
  Svara
 • Hejsan!
  Jag skulle väldigt gärna vinna biljetterna till konsert ikväll. Jag har under största delen av lovet brottats med läxor, det skulle vara skönt att en kväll ha tankarna på annat. Ett bra avslut innan skolan drar igång igen, och så man orkar med sista tiden av första läsåret i gymnasiet. Tack.

  [email protected]

  2013-11-03 12:04:31
  Svara
 • Hej dasha! Jag skulle så gärna vilja ha dessa biljetter för jag och min bästavän har fått gå igenom så hemsk mycket. Min pappa var med i en allvarlig olycka förra året och han kommer aldrig bli helt återställd. Det har varit så otroligt jobbigt allt det här. Och min bästvän har själv gått igenom jobbiga saker.. Så det skulle vara så himla kul att få gå på Bruno mars konsert och bara ha kul. Min mail är [email protected] ! Kramkram, håller mina tummar

  2013-11-03 12:02:46
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter då min allra bästa vän har tjatat om att få gå på konserten, jag har precis blivit student så har inte råd att köpa biljetter. Känner att jag försummat henne lite på sista tiden (pga bråk mycket jobb och plugg) och det här skulle vara den perfekta överraskningen, Och hon är den perfekta bästa vännen så hon förtjänar verkligen det! *håller tummarna* pusss

  2013-11-03 12:01:56
  Svara
 • Hejsan!
  Jag skulle väldigt gärna vinna biljetterna till konserten ikväll. Jag har större delen av lovet brottats av läxor och vore kul med en kväll med tankarna på något helt annat, innan skolan drar igång igen. Så jag orkar med sista terminen av första läsåret av gymnasiet! Tack.

  2013-11-03 12:01:44
  Svara
 • [email protected] 🙂

  2013-11-03 12:01:07
  Svara
 • Ooh, kul grej! Hur många gånger har man inte tänkt och sagt ”helgen är för kort”? Älskar därför när man kan göra något roligt av söndag också! Att gå på Bruno Mars ikväll skulle göra denna söndag riktigt fet för mig och en vän!

  [email protected]

  2013-11-03 12:01:05
  Svara
 • Om jag vann skulle jag ta med min bästa kompis ikväll. Hon älskar Bruno mars och har tjatat på denna konserten länge. Det skulle vara världens bästa överraskning för henne.

  2013-11-03 11:58:01
  Svara
 • Blev dumpad av min pojkvän förra veckan efter ett 6 år långt förhållande. Har fått bo hos min kompis sedan dess och jag hade velat tacka henne med dom här biljetterna.
  [email protected]

  2013-11-03 11:57:37
  Svara
 • Min brorsa fyller är idag och virriga syrran (jag) har inte hunnit köpa någon present än så därför skulle denna vara GRYM!!! Sen att Bruno Mars låtar är grymma är ju också ett plus 🙂
  [email protected]

  2013-11-03 11:56:55
  Svara
 • [email protected]
  Bruno Mars är, för mig, ett geni. Jag ha älskat honom enda sedan Grenade-tiden och att få avsluta min födelsedag med att gå och se honom live skulle göra dagen komplett.

  2013-11-03 11:56:07
  Svara
 • ÅÅÅÅHH Bruno Mars!!! Jag skulle hur gärna som helst vilja vinna dessa två biljetter till världens bästa mamma och pappa. Så mycket som
  de gett och stått upp för mig kan de verkligen behöva en kickass kväll tillsammans och vem kan ge det bättre än Bruno själv?! Det skulle betyda guld för mig att se mina föräldrar gå på konsert tillsammans och inte minst för de själva, de skulle älska det! Speciellt då pappa lyssnar sönder Bruno på spotify och nämde senast i fredags att han spelar i Globen och att det vore häftigt att se! Du anar inte hur mycket det skulle betyda för mig att ge bort någonting för en gång skull till världens finaste föräldrar! Kram kram kram

  2013-11-03 11:55:19
  Svara
 • Jag har älskat Bruno Mars sen låååångt tillbaka och har alltid haft en liten crusch på honom hehe. Men det är faktiskt inte för honom jag vill vinna min biljett, utan för min syster som är hemma från London nu i helgen. Har inte träffat henne på ett halvår och nu när hon äntligen hemma och jag vill uppleva detta med henne! Särskilt speciellt eftersom v båda älskar Bruno Mars och hans musik, vi har så många playlists med honom.. Akustiska versioner för myset, mer fartfyllda för tagga-till tillfällen. Det är inte den mest avancerade förklaringen men det skulle göra så mycket för mig att vinna dessa biljetter, särskilt eftersom jag inte hade tillfälle att fixa detta. Kram!!

  2013-11-03 11:55:18
  Svara
 • Åhh jag vill gärna ta med min syster på denna fantastiska konsert! Jag, min syster och Bruno – kan inte bli en bättre söndag!
  [email protected]

  2013-11-03 11:55:14
  Svara
 • Åhh jag vill gärna ta med min syster på denna fantastiska konsert! Jag, min syster och Bruno – kan inte bli en bättre söndag!
  [email protected]

  2013-11-03 11:55:00
  Svara
 • Det skulle vara så sjukt kul att gå med min bästa kompis på Bruno Mars då vi båda älskar honom och hans musik. I somras hade vi planerat att gå på massa festivaler men igen blev av på grund av att någon av oss skulle resa bort eller så var det något annat som kom i vägen. Så det skulle vara så roligt att vinna biljetterna 😉

  2013-11-03 11:54:42
  Svara
 • Varför jag bör få biljetterna? Efter veckor med sjuka barn så skulle det vara otroligt skönt att lämna mamma Johanna hemma, svira om till disco kläderna och bara vara Johanna tillsammans med en vän en helt vanlig söndag!
  Min mail är – [email protected]
  Håller nu tummarna!

  2013-11-03 11:54:41
  Svara
 • Åh skulle jättegärna gå med min bästa kompis som fyller år på fredag. Hon är ett stort fan av Bruno Mars och biljetterna skulle verkligen vara en toppenpresent.

  Min mailadress är: [email protected]

  Ha en fantastisk söndag!

  2013-11-03 11:53:21
  Svara
 • Hej!
  Vore så underbart att gå på Bruno Mars ikväll, älskar hans musik och har tyvärr inte haft pengarna till att köpa biljetter. Älskade hans musik ännu mer när jag såg den här videon när en kille friar till sin tjej: http://www.youtube.com/watch?v=Su1YLAjty-U
  Det visar vad hans musik betyder för människor och jag skulle gärna vilja uppleva det live. Ha en bra dag!
  Filippa Ribbing
  [email protected]

  2013-11-03 11:53:09 http://blogozine.se/filippa
  Svara
 • Min bästa vän ska snart åka på ett utbytes år och att gå på en konsert tillsammans kan vara precis vad vi behöver.
  [email protected]

  2013-11-03 11:52:13
  Svara
 • Att få avsluta min första lediga helg på 8 veckor med Bruno Mars skulle toppa allt! Har fått ta igen tid med mina vänner ihelgen och sitter och pluggar hela dagen lång idag. Att hitta tid mellan heltids studier och jobb är inte så lätt. Kan hämta biljetterna på båda tiderna och den jag skulle ta med mig är min älskade finaste syster som är min bästa vän, ställer alltid upp och peppar mig igenom allt. Skulle bli så lycklig om jag vann 🙂 Stor kram!

  2013-11-03 11:51:14
  Svara
 • Jag skulle hemskt gärna vilja gå på Bruno mars! Är mitt uppe i en jobbig flytt med renovering och skulle verkligen behöva en pause från allt de och ta med min vän på en konsert!
  [email protected]

  2013-11-03 11:51:02
  Svara
 • [email protected] ?

  2013-11-03 11:48:23
  Svara
 • Efter en helg med massa jobb och inget halloweenfirande vore det helt underbart att få avsluta denna helg med att få se Bruno Mars!

  [email protected]

  2013-11-03 11:47:53
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja ha biljetterna för att överraska min kille med! Vi är båda studenter och har aldrig råd att göra något kul tillsammans. Vet att han tänkt köpa biljetterna till mig i present för att jag älskar Bruno Mars men ekonomin satte stopp för det. Vore superkul att få göra detta tillsammans ändå! Min epostadress är [email protected]

  2013-11-03 11:47:37
  Svara
 • Min mamma älskar Bruno Mars, så fort han kommer på radion höjer hon till högsta volym. Tyvärr jobbar hon väldigt mycket och säger att hon inte har tid med något annat. Om jag då kommer hem med två biljetter, hur skulle hon kunna tacka nej? Det skulle bli som ett tack för att hon är världens bästa mamma, en chans för henne att se hennes favoritartist.
  [email protected]

  2013-11-03 11:45:18 http://Www.bisas.se
  Svara
 • [email protected]
  Hej! Jag såg ditt inlägg på istagram och blev jätte glad!Har inte fått tag på biljetter och det vore perfekt att överraska min vän som har det lite tufft just nu. Både jag o min vän älskar Bruno Mars så det skulle bli perfekt! Kram

  2013-11-03 11:44:17
  Svara
 • Åååååhhhh jag skulle jättegärna vilja vinna biljetterna till mig och min bästis, för att hon bjöd med mig på en konsert i somras så jag vill gärna bjuda tillbaka dels för att hon är världens bästa vän och för att Bruno Mars ikväll skulle vara drömmen för både mig och henne då hon nämde igårkväll att hon supergärna skulle vilja sett Bruno ikväll med hade varken pengar just nu eller fått tag på biljetter. Så det skulle vara världens suprise för henne om jag ringde upp och sa att jag hade två biljetter till henne och mig! Det vore världens bästa avslutning på höstlovet för båda oss! Håller tummarna!! Kram kram

  2013-11-03 11:43:07
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna dessa biljetter och överraska min bästavän. Jag vet hur mycket hon skulle vilja gå på konserten men hon har inga pengar än. Hon är så givmild och omtänksam och dessa biljetter skulle vara perfekta för att tacka henne för all hjälp jag fått av henne.

  2013-11-03 11:41:02
  Svara
 • [email protected]

  2013-11-03 11:39:06
  Svara
 • För att jag är ledig imorgon! Passar perfekt 😀
  [email protected]

  2013-11-03 11:39:01
  Svara
 • Hej Dasha!

  Lyssnade på eran närdejting-podd och fick vingar efter det, signade mig och har nu, 3 veckor senare dejtat ett underverk! Haha om man nu kan säga så redan!

  Vore iaf grymt att få bjuda på en Bruno-dejt!

  Kram

  [email protected]

  2013-11-03 11:38:59
  Svara
 • Hej Dasha, för några månader sen mådde jag jättedåligt psykiskt, jag lyssnade då väldigt mycket på musik, Bruno Mars musik och jag mådde verkligen mycket bättre av hans musik, det är ganska sjukt men det är sant. Så jag skulle verkligen vilja gå på Bruno Mars ikväll för hans musik har verkligen hjälpt mig och hans musik betyder jättemycket för mig. Jag lyckades inte få nån biljett när biljetterna släpptes för jag fick reda på det samma morgon som dem släpptes, så jag vart asledsen. Skulle betyda guld (!!!) om jag fick gå på hans konsär ikväll!! Tack på förhand Dasha ♥
  Min mail: [email protected]
  Kramkram

  2013-11-03 11:38:13
  Svara
 • Jag vill få biljetterna för att jag tycker att han är fkn president, och det tycker min bästavän också! En perfekt dag med sin bästavän helt enkelt 🙂
  [email protected]

  (Dock kan vi inte hämta biljetterna eftersom vi inte bor där, men skicka dom och jag står för frakt!)

  2013-11-03 11:35:54
  Svara
 • Jag skulle vilja överraska min fantastiska flickvän med biljetter till konserten ikväll eftersom hon precis fått ett nytt jobb och vill visa henne hur glad jag är för hennes skull och hur stolt jag är över henne.
  [email protected]

  2013-11-03 11:33:36
  Svara
 • Oj vilken upplevelse det skulle vara att få gå på hans konsert! Jämt när man hör mans musik blir man så glad och vill börja dansa, oavsett vart man är ha ha 🙂 så att få höra och se honom live och dessutom få stå där och dansa, wow säger jag bara!

  Ha en trevlig dag Dasha!
  Kram Sofia Hällbom

  2013-11-03 11:33:36
  Svara
 • Hej Dasha!

  Jag skulle jätte gärna vilja ta med
  min pojkvän på Bruno mars ikväll för just nu står han och målar i hans ”vårat” sovrum för jag ska trivas och må bra i hans lägenhet som ska bli vår. Vi träffades förra hösten och strax efter flyttade jag till Göteborg. Vi inledde vårt förhållande på distans vilket har varit väldigt tufft. Det har varit tågresor till och från, fram och tillbaka och när det väl var dags att flytta hem till stockholm igen sjöng vi till Bruno mars både i bilen ner för att hämta sakerna och på väg upp. Vi skratta och allt var så bra. Sen väl hemma har de hänt massa jobbiga saker som ställt till det som skulle bli så bra. Därför vill jag ta med han ikväll så vi kan sjunga och skratta hela kvällen igen och sen vakna upp i morgon i vårt nymålade sovrum och blicka framåt!

  Kramar Jennifer
  [email protected]

  2013-11-03 11:33:36
  Svara
 • Jag vill vinna biljetterna för att jag vill överaska min pojkvän som jag snart varit tillsammans med i 1 år och 9 månader. Och som 17 år har man inte så mycket pengar att spendera på presenter till den man älskar. Och för att jag inte fick tag i några biljetter själv.
  Jag kan vara på både kungsholmen och östermalm dom tiderna!
  ([email protected])
  Kram!

  2013-11-03 11:33:12
  Svara
 • Ligger här bakis och jävlig med gårdagens smink. Nydumpad och såhär allmänt glad på livet. Rå älskar Bruno Mars och det skulle verkligen vara underbart att få gå och se han ikväll och ta med min mamma och göra nått tillsammans innan jag för första gången ska flytta ifrån familjen för att säsongsjobba i fjällen. Pöss

  2013-11-03 11:32:52 http://Mhtjo.devote.se
  Svara
 • Hej Dasha! Jag skulle så sjukt gärna vilja ha dessa biljetter, det var egentligen tänkt att jag skulle få gå med en kompis men igår smsa hon mig och hennes mamma hade slarvat bort biljetterna.. Så sjukt tråkigt.. Så nu vill jag istället få dessa biljetter och ta med min pojkvän som är största Bruno Mars fanet. Jag kan enkelt hämta biljetterna, bor i Täby.
  Min mail är [email protected]
  Kram och håller tummarna

  2013-11-03 11:31:15
  Svara
 • Haha! Var för snabb så gör om och gör rätt!
  Skulle vara så kul att överraska min nyfyllda 15-åriga dotter med en Bruno Mars kväll!
  [email protected]

  2013-11-03 11:30:53
  Svara
 • När hans låt ”just the way you are” kom ut gick jag igenom en jobbig period i mitt liv och min nära vän dedikerade just den låten till mig- den kom vid en perfekt tajming. Efter det kom \”tresure\” och många många fler. Så hans låtar är lite speciella för mig. Jag skulle vilja se honom live med just henne- den stunden jag fick mig att inse så mycket.
  [email protected]

  2013-11-03 11:30:24
  Svara
 • Hej. Min mejl [email protected] och jag vill vinna för att jag skulle köpt biljetter men presic när jagskulle beställa och trycka köp så dog datorn och när den kom på igen var alla slut. Vill verkligen gå och det här känns som en andra chans. Tack på förhand. – Cornelia

  2013-11-03 11:29:12
  Svara
 • Att bjuda med min bästis och se Bruno Mars konsert skulle vara bästa botemedlet mot den klassiska söndagsångesten som infunnit sig just idag!

  2013-11-03 11:27:43
  Svara
 • Dasha!! Jag och min pojkvän har varit ifrån varandra i tre helger nu och denna helgen har vi spenderat tillsammans bara vi. Ikväll har vi inga planer utan vi funderar på bio eller dylikt men om jag skulle få ta med honom på en konsert istället för bio så är det inget snack om saken! Hade varit den bästa avslutningen på vår härliga helg tillsammans 🙂
  [email protected]

  2013-11-03 11:26:56
  Svara
 • Haha! Var ju lite för snabb så gör om och gör rätt!
  Skulle vara så kul att få överraska min nyfyllda 15-åriga dotter med en Bruno Mars kväll!
  [email protected]

  2013-11-03 11:26:29
  Svara
 • [email protected]

  2013-11-03 11:26:01
  Svara
 • Åh! har tänkt köpa biljetter ett tag men med min dåliga lön har jag inte haft råd. hade varit så. jäkla. awesome. att dessutom kunna ta med en av mina vänner som har haft det lite jobbigt den senaste tiden hade betytt så mycket. hoppas du får en fin dag!

  2013-11-03 11:25:37
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja gå på konsert med min pojkvän. Vi har haft fullt upp och varit med om mycket den senaste tiden vilket har gjort att vi är otroligt stressade och lättirriterade. Jag tror verkligen att det skulle boosta vårat förhållande väldigt mycket. Vi hade det så otroligt mysigt och fint i somras men nu känns det som att vi aldrig har tid för varandra! Vi pluggar så har inte så ofta råd med sådant här. Skulle betyda jättemycket för oss! Kram

  Sofie ([email protected])

  Sofie 2013-11-03 11:25:25 http://sofiecaroline.devote.se
  Svara
 • Åhhhh, jag vill jättegärna överraska och bjuda min storasyster på Bruno ikväll!! Hennes vänner ska dit så jag skulle jättegärna vilja överraska med att vi också kan hänga på! Skulle vara skitgrymt! Ps. Bor på Östermalm

  2013-11-03 11:24:39
  Svara
 • [email protected]

  2013-11-03 11:24:06
  Svara
 • Åhhhh, jag vill jättegärna överraska och bjuda min storasyster på Bruno ikväll!! Hennes vänner ska dit så jag skulle jättegärna vilja överraska med att vi också kan hänga på! Skulle vara skitgrymt! Ps. Bor på Östermalm

  2013-11-03 11:24:00
  Svara
 • Åh jag skulle jättegärna vilja ta med min lillasyster på denna konsert! Då både hon och jag har dunkat hans låtar under denna höstlovsvecka! Vill inte bara ta med henne för att vi båda älskar Bruno, utan också för att min lillasyster är verkligen världens bästa och mest omtänksamma lillasyster på denna jord! Efter att hon precis har börjat gymnasiet har hon haft ett par riktigt tuffa månader och behöver en rejält grym och kickass kväll med sin tuffa (?) storasyster haha! Kraam xx
  Min mail är [email protected]

  2013-11-03 11:23:46
  Svara
 • Hej!
  Jag vill gärna gå på konserten och överraska min pojkvän med biljetterna. Vi firade 6 månader i veckan så skulle vara grymt att gå och lyssna på Bruno mars med honom 🙂

  [email protected]

  2013-11-03 11:23:07
  Svara
 • Skickar kommentaren innan jag är klar också, sån där bra grej att göra haha.. Men jag är verkligen ett sånt där typiskt fånigt fan, men skulle som sagt va sjukt kul att få gå ikväll!! [email protected]

  2013-11-03 11:22:36
  Svara
 • Skulle vara så roligt att överraska min nyfyllda 15-åriga dotter med en Bruno Mars kväll!

  2013-11-03 11:22:36
  Svara
 • Åååh det hade ju varit rena drömmen att gå ikväll. Jag och min bästa kompis har försökt att vinna massor av biljetter genom att ringa in till radion och grejer, men ingen lycka där! Har hört att Bruno mars är en av dom bästa artisterna live så det vore så jäkla kul att se honom. Är verkligen ett sånt där tönt

  2013-11-03 11:20:01
  Svara
 • ÅÅHH!!!
  Min pojkvän har bjudit mig på 2 konserter nu och båda har blivit sjukt fina minnen! och vad vore inte en bättre konsert att ge tillbaka än romantikens bruno mars!? Skulle bli en fantastisk söndag!

  2013-11-03 11:19:19
  Svara
 • Ända sedan jag såg hans uppträdande på VSFS har jag DRÖMT om att få se honom live, håller alla mina tummar för att du förvandlar denna gråa söndag till en riktig kalasdag pussss
  [email protected]

  2013-11-03 11:16:56
  Svara
 • Åhh! Fick aldrig tag på biljetter till Bruno Mars! Jag vill bjuda med min bästa vän som fyller år nästa vecka, vi båda två älskar honom! Kan befinna min både på Östermalm och Kungsholmen de tiderna. Ha en fin dag söta Dasha!

  Svara
 • Jag vill gå på Bruno för jag älskar honom!!

  2013-11-03 11:13:36 http://[email protected]
  Svara
 • Jag tycker att jag ska vinna för att jag vill göra något fint för min bästa vän, visa min uppskattning för att hon alltid finns där för mig. Ingen av oss har varit på konsert förrut så det skulle bli en upplevelse tillsammans!

  Kram
  Cecilia

  2013-11-03 11:09:37
  Svara
 • Åh jag vill jättegärna ta med min pojkvän o gå!!! Hämtar så gärna biljetterna 🙂

  2013-11-03 11:04:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!