Hur olika allt är fast ändå så lika.

En gammal bild från förra året. Exakt från denna dag. Säkert vid denna tid när detta inlägg publiceras. Tänk om man visste då vad man vet nu. 

Hade ni gjort det? Hade ni gått med på det? Jag vet att jag hade. Jag är ju så nyfiken och vill bara spola fram tiden bara för att få veta. Kommer jag få barn? Hur många isf? Kommer jag gifta mig? Var? VEM? Var kommer jag bo? Kommer ha någonsin i livet få den där bastun i badrummet som jag drömmer om? Listan kan bli lång. 😉

Det är väldigt konstigt hur olika allting är fast det är lika. Samma sak som börjar om fast med nya människor, ni vet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. gulfstream park racing

  www.newsmax.com live 2023-07-15 10:29:57 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hej

  Jag är en kille som lyssnat på alla avsnitt av er podd för att sätta mig in i hur ni tjejer resonerar för att bättre förstå hur ni tänker och varför ni gör som ni gör. Inte för att jag blivit mycket klockare men har haft mycket trevligt mer er i lurarna. Ser alltid fram emot nästa onsdag. Keep up the good work!
  Men lite saknas för att jag ska vara helt nöjd.

  ett) jag tycker ni ska ge lite cred till upphovsmannen till er vinjett. Sjukt bra och man blir alltid lika glad av den.

  två) förslag på ett avsnitt: ni bjuder in Petra igen plus några killar och pratar myter och föreställningar tjejer respektive killar har om varandra och om förhållanden. Tycker ni att det är självklart med något killarna tycker är konstigt och vise versa. Kanske rent av kan efterlysa frågor de olika ”lagen” ska ta ställning till.

  Återigen: tack för en bra podcast!

  PS: jag skriver i din blogg för jag tycker du är sötast.

  L.

  2013-11-07 04:00:30
  Svara
 • Vad har hänt med Michaela? Alltid när du skriver bästis nu menar du inte henne, och hon verkar hänga mer med andra också? Älskar ju er som duo!

  2013-11-06 19:32:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!