Veckans podcast – ATT TOFFLA

I veckans podcast pratar vi om detta sk ”Tofflande”. Tofflar ni? Tofflar jag? Vad är att bry sig om varandra och vart går gränsen? 

Jag och Micki reder ut alla viktiga frågor kring detta och självklart får ni även tips så ni inte handlar i ”toffel-fällan’. 

Som vanligt hittar ni den på iTunes eller HÄR DevoteKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Dasha! Är helt frälst i er pod, den är underbar!
  Tyckte det Mikaela sa om att få napp och sedan dra upp fisken var himla bra sagt, skulle gärna höra er prata om hur fan man drar upp fisken när man fått napp??? Massa massa kramar!

  2013-11-10 12:40:33
  Svara
 • Maybe appen du rekommenderade fungerar inte, det går inte att registrera sig! vet du om de är något tillfälligt fel?

  2013-11-07 09:08:29
  Svara
 • Hej dasha!
  Jag har ett ämne som jag skulle vilja att ni tog upp i eran podd. Jag tror det är något som många tjejer skulle uppskatta… Att bli kär i sin KK. Det har hänt min klasskompis, det har hänt min bästa vän, och det har hänt mig. Jag träffade honom på en festival i somras och jag kände verkligen kärlek vid första ögonkastet, vi flörtade hela kvällen och till slut hamnade vi i samma tält (hehe) dagen efter träffades vi också och låg med varandra… Innan vi åkte hem lovade han mig och sa att han skulle höra av sig, och han gjorde det, flera gånger, men det var bara ”kom på fest” eller ”vad gör du ikväll” halv 3 på natten. Och vi träffades och hade sex igen. Men det är bara så. Han hör av sig någon gång i månaden, men inget mer. Jag har verkligen tyckt om honom från första början och jag vet inte vad jag ska göra. Så snälla, hjälp mig och tusentals fler unga tjejer!

  (Jag är 17 och vill helst vara anonym)

  2013-11-07 01:16:50
  Svara
 • Hej! Jag har en önskan om ett ämne till er podcast, nämligen att bli kär i någon annan fast man har ett förhållande. Jag är 18 år och har träffat min pojkvän i ett år nu, men vi blev officiella först i våras. Vi trivs jättebra ihop, men en kille jag lärde känna i somras har visat intresse för mig och jag är rädd att jag börjar falla för honom också – jag har alltså hamnat i en väldigt knivig situation. Tankarna kring detta äter upp mig inifrån. Kan man ens vara kär i två stycken samtidigt? Hur väljer man vem man vill vara med? Och vad händer egentligen när man blir kär i någon annan, fast man fortfarande älskar sin pojkvän?

  2013-11-06 21:18:42
  Svara
 • Jag skulle vara super tacksam om ni skulle kunna ta upp mitt ”lilla problem” i en podcast! 🙂

  Hej Dasha & Michaela!
  Jag har en killkompis som jag står väldigt nära! Han är min absolut bästa killkompis och även en av mina bästa vänner. Han bryr sig alltid om mig och han ser på mig när det är något som inte står rätt till. Men jag har ett problem… när jag är med honom oftast själva så känner jag på mig att det kanske finns något mer där (från båda hållen) än bara vänskap. Han skulle nog kunna bli min första riktigt stora kärlek. Men jag är rädd att om vi sedan gör slut att vår vänskap kommer brista och att vi bara kommer glida mer och mer ifrån varandra. Vi är inte så gamla så att jag vet att ett förhållande nu kommer ta slut om max ett par år. Om jag berättar för honom att jag inte vill vara tillsammans med honom för att vår vänskap ska ta slut är jag rädd att han kanske slutar bry sig eller slutar att vara med mig.

  Vad tycker ni jag ska göra?

  Wilma 2013-11-06 20:56:38 http://1127785.devote.se
  Svara
 • Jag har två frågor som hör ihop som skulle vara kul om ni tog upp i eran podcast,
  om att vara romantisk.
  min fråga är -hur uppvaktar man en kille? tjejer är i ”regel” (oftast) mer romantiska än killar och det pratas därför mer historier om saker som killar gjort för tjejer, en tjejer gjort för killar.
  ni själva har berättat i poden om tillfällen när killar gjort romantiska saker för er, ni har också berättat om det mest romantiska en kille gjort för er, -så kan ni inte nu berätta det mest romantiska ni har gjort för en kille? skulle vara såå kul å intressant att få veta för vi tjejer pratar ju bara om vad killarna gör!
  Och tycker ni att ni själva är romantiska? Och varför? för då kommer även min andra fråga -men vad är ens att vara romantiskt?

  2013-11-06 17:24:52
  Svara
 • Hej Dasha! Jag undrar varför ni inte spelar in podden i studio längre? Va mkt bättre ljud då. Sen va hände med Eucerin? Är ni inte sponsrade länge? Är nyfiken bara;)

  Ha de bra

  2013-11-06 13:33:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!