Makeupstore – TATTOO

Igår var det dags för Makeupstore att visa sig från sin finaste sida igen. Här ser ni William presentera deras look TATTOO. Som vanligt var det urtrevligt och väldigt inspirerande. 

Hör ofta folk frågar William ”om du skulle ge ett tips vad skulle det vara” och jag fattar att det är omöjligt för honom att svara på eftersom han är ett proffs. Men om ni skulle fråga mig skulle jag säga att jag inte skulle kunna leva utan deras ögonskugga MUFFIN. Den passar både till vardag och sen även till fest att skugga med. Älskar den. Investera mina damer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great horse racing channel

  newsmax tv live 2023-07-15 10:22:59 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much.carreras camarero

  williamhill.com horse racing 2023-07-07 13:08:36 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Kul att se att du tyckte det var en trevlig kväll hos oss på Norrlandsgatan och få se lite bilder från eventet 🙂

  2013-11-08 15:04:36 http://www.finest.se/johannadjerf
  Svara
 • åh vad kul!!

  Svara
 • DashaBaby! kolla in den här artikeln, så rolig haha http://elitedaily.com/women/winter-coming-25-reasons-every-girl-hates-cold-weather/

  Svara
 • Fin blogg du har!

  Karla 2013-11-07 22:05:41 http://1128262.devote.se
  Svara
 • hej, jag tänkte att ni kynne göra ett podcast avsnitt om ”när det är dags att göra slut”. Jag har varit med min kille i över ett år, men har flera gånger den senaste tiden känna att jag är ”färdig”/inte attraherad/intresserad av honom länge pga flera saker som har hänt. men ha alltid tänk vi har hängt ihop så länge så varför skulle det inte bli bättre? och alla säger att vi passar så bra och sen framförallt vill jag inte såra honom. men har nu insett att jag måste göra slut, för att jag inte mår bra av att vara med någon jag inte är intresserad av längre, och visst ens förhållande måste tillslut bli en ”vardag” men hur gör man slut och när är det dags att sätta ner foten och ta det viktiga beslutet? hur länge ska man försöka reparera förhållandet till något bättre? ska man berätta för honom/henne när man börjar känna att man kanske inte är kär längre, fast man ändå vill försöka? eller finns det risk att även hens känslor försvinner då? som ni ser finns många frågor kring ämnet skulle va skönt att höra er prata om det så man kanske kan bli lite klokare, för nu är jag bara förvirrad i denna förhållande djungel. kram anonym

  2013-11-07 19:39:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!