Miss Voon, Saltgurka, Pussar och Yoga

FREDAG:

På fredagen började vi med att dela på en flaska champagne hemma hos mig medans jag fixade i ordning mig. Underbar känsla. Sen tog vi en drink i baren på Miss Voon innan vi åt en middag där. Sen följde kvällen av drink på Vassa, Bistro Jarl och avslutades med en cola zeroNoppes. Låg i sängen innan 02 i och mina ögon var detta en alldeles perfekt fredag.

LÖRDAG:

Lördagen började med ett fyra timmars lång möte hemma hos mig. Vid femtiden mötte jag upp Josi och Harley och så köpte vi massa olika sorters mat. Jag sa att jag var sugen på det och det och det. En udda blandning men magen vill det magen vill. I matbutiken tyckte jag det var roligt att ge Harley massa olika saker att leka med. Ett tag stod jag och Josef och kastade en kalkon på ca 3-4 kilo över Harley. Han garvade medans Josi skämdes lite. Hehe. Här har han en häst och en diskborste 🙂


Obligatorisk hissbild!

Var ganska mycket alkohol på fredagen och det enda som verkligen hjälper är faktiskt saltgurka.


Älskar saltgurka.

Och DirtyMartini. <3


Sen tänkte jag att Harley som ändå är man skulle skruva ihop en IKEA möbel men han gav mig en puss och frågade ifall han kunde få slippa och man smälter ju för dessa pussar……..

Så jag tog på mig allt men krävde lite hjälp i form av high-fives och fler pussar. Hehe.


När jag skruvat ihop hans lilla bord och hans små stolar så skålade vi 🙂


Vid halv åtta var det dags för fest. I badrummet.

När Harley dansat klart var det dags för SÅ MYCKET BÄTTRE och tillfredsställelse av magen. Vi åt räkor, skagen, kronärtskockor…

…charkisar…


…och thaimoulies! (Med chili, vitlök, kokosmjölk, citronmeliss och ingefära).Vid 23-tiden tågade jag hem och la mig i badet tillsammans med Greys Anatomy och en flaska rött.

Körde en badbomb med aroma-terapi, vad det nu ska vara bra för. Men härlig känsla ger det i alla fall.

SÖNDAG:

När söndagen kom så åt jag frukost länge. Jag brukar dela upp brödet i mini bitar så man kan göra flera olika smörgåsar och äta länge.


Efter lite mys i soffan så gick ja en powerwalk till Yogaire. Här klarade jag göra en ”Falling star’’ för första gången. Det här ser inte så svårt ut men det är det ska jag säga er. Det gör väldigt ont i bena. Och sen tar man fram händerna och faller rakt ner. Hehe, ja ni hör ju. Ska se till att bli grym på den och sen göra en liten film för er.

Söndagshandlade mat och satte på mig mitt förkläde jag fått av Mammi när jag kom hem.


Och började med en Beef Bourgogne. Skulle nog säga att detta är den lättaste köttgrytan att göra.

Försöker vara nyttig eftersom att jag förhoppningsvis ska till solen om några veckor så hoppade kolhydrater till och gjorde broccoli och blomkålsspure. Gör precis på samma sätt som om man gör potatismos. Fast jag brukar krydda med salladskrydda. Detta var min helg! Den gick som vanligt i maten tecken. Hur har eran sett ut?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!