Veckans podcast – När fan vet man att man ska göra slut?

DET och exakt det pratar vi om i veckans podd. Är ni med? ni hittar den som vanligt här på Devote eller på Itunes

Lyssna nu bara. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. gulfstream livestream

  horse racing online free 2023-07-07 12:22:42 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • A specific thing I want to say is the fact car insurance cancelling is a darn see here are a few by using the needed options blogging about racer you merely picked up purchase one. Lots do have notice they own been referred to as broke up with due to an individuals insurance corporation and many people should to argument to find different insurance searching for termination. Affordable car insurance rates can also be challenging to get perfect for producing cancellations.
  wildstar platinums http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-product

  Svara
 • Snygg topp!

  Emma 2013-11-15 21:14:29 http://799737.devote.se
  Svara
 • Hej Michaela och Dasha! Vill börja med att tacka er för ert avsnitt om players, det fick mig att avsluta ett kapitel i mitt liv. Äntligen kunde jag släppa denna kille som jag gått runt och tänt på i ett halvår. Tack tack tack! Jag har en fundering eller egentligen flera…men vi börjar med en. Jag har en kompis, bara en, ja en kompis. Det är jag självklart tacksam över men det är inte det livet jag vill ha. Min fråga är inte hur man skaffar nya vänner för då vet jag vad svaret blir. Börja träna, gå ut, häng med din kompis osv osv… Men min kompis träffar bara sin kille och vi är så gott som bars med varandra i skolan för hon har aldrig tid. Jag har hyfsat lätt för att prata med nya människor men det blir liksom aldrig mer än så. Vet inte riktigt nu blev ju detta inte direkt någon fråga haha! Men får bli ett tack till för att ni delar med er utav era liv och ger mig kunskap, glädje och nya funderingar. Sen undrar jag hur man är så där underbart öppna, framåt och härliga ni är? Är det så ni är eller har det utvecklats allt efter som? Hur vågar man släppa in någon i sitt liv? Tycker inte att jag är blyg alls men är verkligen usel på att komma på bra och intressanta samtalsämnen…ofta kan jag komma på en fråga men så känner jag nä jag skiter i svaret så har väl inte träffat rätt kille än haha! Vad tycker ni är ett bra ställe att dejta på om man inte har massa pengar och inte dricker? Har liksom fastnat i promenad/fika/bio-träsket. Haha oj vad långt detta blev sorry för det kände för att skriva av mig. Ha det bra!

  2013-11-15 17:02:29
  Svara
 • hej! gillar verkligen eran podcast och tycker ni verkar väldigt jordnära och är ärliga när ni pratar om viktiga ämnen! jag hade önskat ett podcast avsnitt när ni bjuder in kanske en väldigt nära killkompis eller liknande som kan prata om killars åsikter eller exempelvis svartsjuka (det är ju självklart väldigt individuellt) men killar kanske pratar om det i grupp som tjejer också gör ibland. t.ex blir killar svartsjuka? jag vill ha killars syn på tjejer när det gäller tillexempel att vi inte svarar på sms, om vi spelar svårtflörtade, om vi pratar med andra killar, killar stalkar dom tjejer? SÅ mycket frågor. tusen kramar!

  2013-11-14 17:40:43
  Svara
 • Men åh vilken gammal bild ♥

  Michaela 2013-11-14 15:10:13 http://forni.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!