Min torsdag i bilder!

Igår började min kväll med att gå till Sofia på Bangerhead och tona om håret. Denna speciella färg är ju så fin men den tvättas tyvärr ur ganska snabbt. Men en toning går ju snabbt. Var klar på 40 minuter. Då kom Nils och hämtade mig. Två Strawberry’s på stan. 


Så tog vi några glas rödvin på Sociaty. Och Nils berättade att jag var dålig på att lägga upp selfies på Instagram. Då sa jag att det bara var för att min panna vart så hög i iPhonen. Så tog jag en suddig bild för att demonstrera detta. Efter tre glas rödvin kom vi på att inen av oss ätit middag så vi bytte location till Nosh and Chow. Där skickade vi denna bild till Forni


Rödvin övergick till Dirty Martini. Jag beställde och bestämde alt under kvällen, Var urkul när servitören kom fram. Jag ba: ”Vi ska ha två Dirty Martinis, sen ska vi ha denna och denna förrätt – att dela på”. 
Nils bara nickade. Hehe låter inte alls lika kul nu men det var kul igår. 


..vi åt bla en pulled pork med chili och koriander… 


…och en råbiff på dovhjort. Mums. 

Avslutningsvis gick vi upp till Bernies och tog en sista drink. Den tog bartendern ungefär 15 minuter att göra. Så omsorgsfullt. Så stiligt. Så charmigt. Tyvärr smakade den sådär men jag älskade den ändå och njöt av varenda sekund för att det kändes som att jag drack ett hantverk slash konstverk. Duktiga bartenders är sällsynt idag. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • ha en underbar dag ♥

  Anna 2013-11-18 11:29:20 http://annawb.devote.se
  Svara
 • men vad fina bilder!

  Anna 2013-11-18 11:29:01 http://annawb.devote.se
  Svara
 • gud va sugen jag blir på att klippa av håret när jag ser dig, du är så otroligt fin i de där korta håret !!

  2013-11-17 23:37:34 http://moonzanna.se
  Svara
 • Världens finaste Dasha! DU är så grym! Så glädjespridare!

  Jag läste på Petras blogg att Forni har flyttat ihop med sin kille? Kan ni prata mer om det?
  Hur länge hade Forni och han varit tillsammans med sin kille innan de flyttade in och hur gick allt till?
  Jag och min kille har varit tillsammans i 4 mån och jag vill flytta ihop och han vill inte.. är det dåligt? 🙁

  KRAMAR
  Diana

  2013-11-16 13:10:53
  Svara
 • hoppas du får en lika bra lördag! 😀

  Julia 2013-11-16 13:04:41 http://976972.devote.se
  Svara
 • Jag har en teori på erat fiskcitat. En fisk måste vara mogen att dras upp. Du kan få många napp men det är få som kommer upp. Små fiskar är oftast för ivriga och släpper innan man fått upp dem på land eller så får man upp dem men slänger i dem igen så de får mogna nåt år. Så den fisk man får på kroken som är mogen och rätt för just den personen den kommer man att få upp. It’s meant to be.

  2013-11-16 09:39:48
  Svara
 • Hej! Vi är två tjejer som alltid lyssnar på eran pod, ni är grymma! Vi har ett förslag till en podd och ett ämne som hade varit så kul om ni tog upp! Hur grymt hade det inte varit om ni bjöd in en kille till podden och ställde ALLA de basic frågor som vi tjejer nästan dagligen ställer oss när det kommer till kärlek, med framförallt dejting! Exempel: vad tycker ni killar är viktigt? Hur skall vi tolka era sms? Hur ”på eller svårsplad” skall en tjej vara? Analyserar ni småsaker som vi?
  Hade verkligen varit jättekul då det säkert finns tjejer precis som vi som är experter på att analysera killar och bara vill ha svart på vitt hur man egentligen skall tolka dem! Kram från oss!

  2013-11-15 20:17:02
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Emelie & Lisa :
   JA håller med!! Det måste ni göra! Bjud in en av era killkompisar. Skulle bli ett sjukt kul avsnitt. Ni är bäst, sluta aldrig podda. (Älskar när ni pratar om helgen och allt möjligt innan själva ämnet. Och när det plingar på dörren mitt i, eller när Dasha frågar Michaela vilka glas hon vill ha. Då glömmer man bort att man sitter med headset, det känns som man är med. Så klipp inte bort sånt som gör podden så levande.)

   2013-11-15 21:16:49
   Svara
 • Du passar så sjukt bra i den hårfärgen! 😀

  2013-11-15 14:55:58
  Svara
 • Hej fina Dasha!

  Som nybliven stockholmare undrar jag om du kan tipsa om DE BÄSTA sushiställerna i stan(gärna budget, normalpris och lite finare)

  Pussar och kramar

  2013-11-15 12:42:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!