Tioman Island och Kuala LumpurJa men nu är det bokat och klart! Den 22/12 lyfter jag från Arlanda och landar i Kuala Lumpur. Spenderar en natt där och dagen efter åker vi till paradisön Tiaman Island. Där är vi i två veckor och sen tillbaka till Kuala Lumpur för att avsluta resan med tre dagar i storstadens puls med fine dining och shopping.

På ön ska jag bara bo i bohem-chic kläder dvs lite långa klänningar och inga som helst klackar. Kommer leva utan smink för tycker ett solkysst ansikte inte behöver något mer. Behöver jag säga att jag längtar?

Har någon av er varit i Kuala Lumpur eller Tiaman och vill dela med er av några tips så gör det gärna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag reste runt Malaysia förra juni i en månad. Skulle jag vara du skulle jag åka till perenthian istället (om det inte är monsunsäsong då vilket det kanske är.) langkawi var skit enligt mig, inte alls klart vatten o extremt turistigt. Jag har rest i hela Sydostasien och det finaste stället jag varit på var perenthian.
  Tioman är härligt och underbara människor, jag var längst upp i norr på ön och det var fint (men inte som perenthian..;) )Sandloppor fanns det så var förberedda på det. Har ni möjlighet så är ett tips att bo på några olika ställen på ön, de skiljer sig tydligen en hel del från varandra. Hur som helst är människorna fantastiskt trevliga! Alla locals kunde mitt namn efter 2 dagar 🙂
  Tror det finns lite bilder o inlägg på min blogg från när jag var där. Ha det fantastiskt, KL är häftigt också :).

  2013-11-24 01:15:57 http://kuusiniemi.wordpress.com
  Svara
 • Hej!

  Har varit i KL och på Tioman, det är helt underbart. KL är helt klart den härligaste storstad jag någonsin varit i! Åk till chinatown, gå i massa härliga köpcenter varav det finns en fet berg och dalbana i en. Folket är SÅ trevliga och något som man verkligen uppskattar när man är utanför Europa och reser – dom kan engelska! Men det jag egentligen vill tipsa dig om är PERHENTIAN ISLAND! Du kan ta dig från både KL och tioman dit. Det är den vackraste plats jag någonsin besökt!! Öde ö typ med el som bara är på vissa timmar på kvällen. Underbar dykning. Som en Robinson ö men mer komfortabel. Även Langkawi är riktigt fint, med en ascool linbana som tar en höööögt upp i bergen med sjuk utsikt 🙂 Oavsett kommer du få en underbar vistelse! Njut 🙂 Kram

  2013-11-19 16:26:30
  Svara
 • Vem åker du med? Sen skulle vara väldigt intressant och veta vad det kostar med flyg samt hotell?

  2013-11-19 14:03:35
  Svara
 • hej! Jag har vart på Tioman med min familj för ca 4 år sedan. Och jag tycker inte att du ska förvänta dig en paradisö, för så fint som det ser ut på bilderna är det inte men fint är de. Jag bodde på Berjaya resort och de var la hysat 🙂

  2013-11-19 13:27:57
  Svara
 • Vem ska du åka med? Har du pojkvän? 🙂 ha en bra dag!

  2013-11-19 10:01:55
  Svara
 • Hej!
  Jag har varit i Malaysia ett flertal gånger och jag vet inte om du vet det, men östkusten brukar ha dåligt väder (monsoon) under vinterhalvåret! http://www.dn.se/resor/malaysia/i-egen-takt-langs-malaysias-turkosbla-ostkust/
  Det kan alltså vara sådant väder att färjor stängs till exempel. OM jag skulle fått detta om bakfoten och du kollat upp nyare info, så hoppas jag att du får en hejdundrande bra resa, östkusten är förjävla fint! 🙂

  2013-11-19 08:31:27
  Svara
 • Åh vad härligt!!

  my 2013-11-19 08:06:18 http://mysigneelin.devote.se
  Svara
 • Var i Kuala Lumpur hösten 2010 och du måste bara ta en drink på Luna bar på Pacific regency hotel suites! En helt öppen sky bar med en pool och helt fantastisk utsikt 🙂 Must do!

  2013-11-18 21:32:41
  Svara
 • gud så härligt! Skulle banne mig också behöva en utlandsresa att se fram emot 😀

  2013-11-18 20:50:00 http://maddisenj.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!