Den misslyckade veckan.

Den här veckan har allting gått rent ut sagt åt helvete. Först tänkte jag posta någon peppig fredagsbild och skriva ”wohow” för att det är ju passande. Och det förväntar ni er men det gick inte. 

Jag har alltid haft svårt att uttrycka känslor jag inte känner. Jag kan tex inte skriva ”Jag saknar dig” till någon jag inte saknar. Eller älskar. Sällan jag uttrycker de känslorna överhuvudtaget. Inte för att jag är känslokall eller inte känner något. För det gör jag. Jag vet nog ingen som känner så mycket som jag gör men jag har svårt att uttrycka dem om jag inte känner så exakt den sekunden. (Men nu tappade jag tråden…).

Men den här veckan. Allt har gått snett. När jag kommit hem har jag sparkat av mig skorna så de flugit in i väggen och det blivit svarta märken på min vita vägg i hallen. Sen har jag lagt mig bland mina duntäcken och varit glad för att dagen äntligen var slut. Sen har jag vakat och det har inte känts bättre. Det var nästan blivit värre med varje dag.

Vet ni att jag inte ens lyckats med äggen denna vecka. Jag brukar koka ägg på morgonen för att ta med till jobbet som mellis. Kokat ägg tre mornar denna vecka. Alla har blivit löskokta när jag velat ha dem hårda. Det är sån fail som skulle kunna få mig att brista ut i gråt en sugig dag. 

Idag missade jag bussen. Även fast jag gick hemifrån i tid. Det berodde på att helvetet var tidigt. Ingenting går min väg just nu. Ingenting.

Vill avboka livet. 

Så denna fredag kommer nog lägligare än många andra fredagar på väldigt länge. Så jag checkar ut från livet om några timmar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. gulfstream live racing stream

  news max live stream 2023-07-15 09:14:29 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hoppas kommande vecka blir bättre ! Men för att kunna uppskatta det bra i livet och när allt går ens väg måste tyvärr dessa dagar komma ibland!

  Therese 2013-11-24 15:56:20 http://Tysklind.devote.se
  Svara
 • man får ha såna dagar också, för utan såna dagar skulle man aldrig uppskatta de dagar som är precis tvärtom. ♥

  2013-11-23 19:51:48
  Svara
 • Usch! Haft flera såna dagar denna vecka jag med.. Men det blir ju bättre! ♥

  2013-11-22 23:16:16 http://fannymo.blogg.se/
  Svara
 • jag fick diabetes typ 1 idag.

  2013-11-22 22:51:40
  Svara
 • känner precis samma! mig vecka har varit så sugig och har bara velat att nästa ska komma! Blir inte den bättre så vet jag inte vad jag gör 🙁

  2013-11-22 21:40:49
  Svara
 • Har också haft en sugig vecka. Har fått utslag på hela kroppen så fredagens födelsedagsfirande av en kompis förvandlades med en hemmakväll i soffan helt ensam. Döda mig långsamt. Som tur är så kan det ju inte bli värre, nästa vecka ska och kommer bli awesome! Deal?

  2013-11-22 21:19:38
  Svara
 • Här får du en kram! Glöm aldrig bort hur bra du är, Dasha.

  2013-11-22 21:13:36
  Svara
 • Tänkte skriva nån riktigt pepp kommentar som uppmuntran men kom på att jag är sämst på peptalks… Men jag skickar en stor kram iaf, för sådana råkar jag nämligen vara rätt awesome på 🙂 Nästa vecka blir en bättre vecka!

  2013-11-22 20:41:05
  Svara
 • Ett tips till alla! Vinn nya Playstation 4 helt gratis i Grandiosas tävling på facebook!

  https://www.facebook.com/GrandiosaSverige?sk=app_1415896998624989&app_data=401-52cb6b52b9c03651d067d86bf0a87c8c

  Svara
 • Med risk för att låta klyschig… Efter regn kommer som ( läs försöker intala sig själv)
  Bästa investeringen; äggkokare. Alltid perfekt! Kram

  2013-11-22 17:24:48
  Svara
 • Åh, jag har med haft en så jävla dålig vecka!!! Uuuuuuusch, hade exakt en sån dag som du igår, kom hem och grät. FYYY! Mycket pga kille som ej var intresserad längre och att jag är forever alone. USCH! Hoppas det blir bättre för oss båda snart! MÅSTE. :(((((( Kram!

  2013-11-22 17:22:11
  Svara
 • alltså såna veckor suger så hårt att man helst bara vill gå i ide under en sten, men det som är så jäkla bra är ju att nu kan det ju bara bli bättre!!! tjoho ha en superhelg!

  Emma 2013-11-22 17:10:52 http://emmacec.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!