Tack för att ni finns.

Jag har extremt mycket att göra på jobbet men jag känner att jag bara måste komma in här en snabbis och säga TACK till er!

Utan er hade vi åkt till Tioman Island och regnat bort. Tack vare er fick vi reda på att det är ca 4 soltimmar om dagen och sen är det spöregn. Vi har nu avbokat den ön och bokat på Langkawi istället. Så nu får ni gärna ge mig tips om den ön ifall ni varit där!

Puss och tack igen. Är verkligen, genuint, handen på hjärtat, GLAD att just ni är mina bloggläsare <3 br=””>Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! free horse racing videos online

  news max live stream 2023-07-15 08:59:27 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Used, Journey nude(Free coupled with get into) Will be a to be honest intricate in addition to exciting effort mainly as a result of frequent social patterns of closedness which always ought to be unlearnt. It is also a delivering and additionally strengthening voyage. By using”Possible human” Along with never buying regarding the severe validity relating to”Closedness” Much in the electrical as you concentrate is actually opened,
  wildstar gold for sale http://www.wildstarplatinums.com/wild-star-platinum

  Svara
 • Hade fantastiskt sällskap under 2 månader i Asien och tycker inte Langkawi var en hit bland alla ställen jag såg. Hoppas du får det kul, men viktigaste är väl infinitypool 😉

  2013-12-20 11:15:13
  Svara
 • Det lilla jag varit på Langkawi så är det tråkigt och inte alls så fint… Turistigt ställe. Åk över till Koh Lipe Thailand, det är en oerhört fin ö även om det är mycket turister med, men ser ut som paradiset med den finaste vita sand du kan föreställa dig. Monsunregn kan komma när som, just nu är jag på Bali, det är regnperiod här och dec är den regnigaste av alla månaderna. Ändå gör jag inget än steker i solen, lite regn emellanåt är bara skönt…

  2013-12-17 16:25:19 http://linneah.se
  Svara
 • Hej! Jag var på Langkawi förra året i december. Vi var först i Kuala Lumpur och tog sedan buss och båt till Langkawi och Cenang beach. Stranden är underbar och stora delar av stränderna är nästan tomma vilket är underbart! Du måste
  åka parasailing på stranden, helt fantastiskt! Sedan får ni inte missa att åka linbana upp i bergen, så häftigt! Ha en underbar resa och njut av Malaysia! /Beatrice

  2013-12-01 22:29:39
  Svara
 • hej. åkt absolut över till koh lipeoch bo på andra sidan ön, man får gå över ön. från koh lipe kan man åka speedboat och hoppa av på koh boulon som är ett lite ställe med bara tre restauranger men riktigt mysigt! finns jättefina och enkla bungalows bakom skolan en bit in från stranden, en upplevelse! trevlig resa!:)

  2013-11-28 21:50:07
  Svara
 • Jag var på Langkawi 2008 och bodde på Berjaya Resort. Ett riktigt mysigt ställe att bo på. Otroligt fin strand och väldigt bra service! Hoppas du får en trevlig resa, Langkawi är verkligen ett superfint ställe :)fe

  2013-11-28 17:07:14
  Svara
 • Ta speed boat över till Thailand och Koh Lipe. Langkawi framstår som Sunny Beach, Bulgarien i jämförelse.

  2013-11-28 14:56:41
  Svara
 • Babylon Raggae Bar och Island Hopping!

  2013-11-28 12:44:03
  Svara
 • måste åka på ”island hoppning”, så underbart att åka runt bland de fantastiska öarna i malaysia!

  2013-11-28 09:28:08
  Svara
 • Befinner mig på Langkawi just nu! Vi bor vid pantai cenang så är det hit ni ska får ni inte missa restaurangen little mexican caf?. Vill ni kolla fotboll är det irish pub som gäller. Red tomato kan jag också rekommendera! Just nu är den linbanan sky bridge under reparation, vet inte när den kommer bli klar..
  Stranden är superfin, inga försäljare och väldigt lugn!

  2013-11-28 03:56:09
  Svara
 • Hahah skrattade verkligen när du började sjunga på Animals i senaste podden och Michaela inte fattade någonting!
  Mer sånt! Ni är bäst!

  2013-11-28 01:56:14
  Svara
 • Håller med Anja om ämnet till podden! Något jag länge har funderat på då jag inte älskar mig själv öht. Snarare tvärtom! Och jag träffar aldrig någon!

  2013-11-27 23:09:55
  Svara
 • Känner du för att läsa en FÖR öppen blogg så är du min du ska spana in.
  Jag öppnar upp mig för allmänheten och döljer inga hemligheter. Massa kärlek /M

  Michaela 2013-11-27 20:17:53 http://moreofme.devote.se
  Svara
 • du är så jävla skön!!! älskar ditt skratt!!

  2013-11-27 20:04:14
  Svara
 • Hej,
  Jag var dar i mars och skrev lite tips som du kan läsa om här:

  http://www.forex.se/sv/Reseekonomen/Varlden/Asien/Malaysia/Data-Artiklar/Topp-3–Aktiviteter-pa-Langkawi/

  Hoppas ni får det härligt!

  2013-11-27 17:50:48
  Svara
 • Jag var på Langkawi i november 2008 och bodde då i Pantai Cenang. Det var inte alltför turistigt och stranden var superfin! Vi hyrde bil en dag och åkte runt på ön. Det finns en linbana (Langkawi cable car) som tar en 700 m upp och utsikten var riktigt grym! Var verkligen värt det även om det kändes lite läskigt att åka så högt upp.

  2013-11-27 17:49:31
  Svara
 • Ämnesförslag till pod! Kan ni inte prata om kärleken till sig själv? För det sägs ju att man måste älska sig själv för att kunna älska någon annan.. och är det verkligen så? Det vore superkul att hörs vad ni har att säga om det 🙂
  Kram/ A

  2013-11-27 15:35:43
  Svara
 • Hej!
  Jag var på Langkawi i november 2004 så det var väldigt nytt som turistställe, antar att endel har ändrats och tillkommit och så men tänkte ändå dela med mig.

  Det var verkligen hur fint som helst och ursprungsbefolkningen är den mest underbara jag varit med om. Klimatet den tiden på året är bra, endel regn men det är ju liksom spöregn i 30 min, vilket jag tycker är rätt härligt och uppfriskande.

  Ett besök ni borde göra är till seven wells, Vattenfall högt upp i bergen med helt amazing utsikt. Värt att gå hela vägen till toppen. Det är några (djävulska) trappsteg upp men ack så värt det när en får slänga av sig kläderna och åka ned för stenarna som bildar en naturlig vattenrutschkana och bada i källorna. Svinfina vattenfall och djurliv. Jaja, google it.

  2013-11-27 13:51:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!