Ivyrevel DAWN

I lördags när vi kom hem innan middagen så hoppade jag in i duschen. När jag kom ut ville jag egentligen bara sätta på mig mina mjukisar, en hoodie och en keps bakochfram. För det är jag. Och får jag välja mellan alla kläder i hela världen så skulle jag bo i en hoodie. Men sen kände jag att det ändå var fredag och det är nog trevligare för mitt sällskap ifall jag hade på mig något roligare så jag hoppade i min nyårsklänning och klackar istället! 

Den kommer från IVYREVEL och jag älskar den. Jag har en strl M men den är liiite för stor för det är ganska mycket stretch i den. Hade jag vetat det hade jag nog tagit en S istället. Men nu ska jag resa iväg och hinner inte byta.

Men visst är den dösnygg? Så här ser den ut i helkropp: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!