Tjejmiddag med Mutti

Jag är välsignad med roliga tjejer i mitt liv. Den här middagen var bara beviset på det! 

Det är tomatföretaget Mutti som hade ordnat det så fint för oss. 
De hade hyrt en lägenhet på Drottninggatan som var så himla fin. 


Carlos, kocken de flugit upp från Italien lagade oss en 4-rätters i sann Italiensk anda.
Tjejsnacket slutade aldrig. Här hade någon komplimenterat Mickis bröst och då berättade hon att det var hennes nya bh som inte bara gjorde dem så fina utan att den var typ den finaste bh:n hon ägde så hon visade oss den.


Alla tjejerna!


Efterrätten var gjord på tomatmarmelad. Helt oroligt att den var så god! Beskrivningen låter inte så god va? men den var häpnadsväckande god. 
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. gulfstream live stream

  www.newsmax.com live 2023-07-15 07:32:28 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. gulfstream park live en español

  live horse racing streaming free 2023-07-07 09:44:47 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • lut med Hej jag har ett förslag på vad ni tjejer kan prata om på eran jätte bra podcast. Ni pratar väldigt mycket om kärlek om era ex och pojkvänner. Skulle vara jätte roligt att höra er prata om vad som händer när pojkvännen blir till ett ex. När du får en pojkvän så blir du oftast jätte bra vänner med pojkvännens kompisar . Men efter de tar slut med pojkvännen måste du och di a nya grymma kompisar ta slut bara för att du och pojkvännen gjorde slut menas det också att du måste bryta kontakten med dem nya vänner du har fått pga honom. Detta är ett problem jag själv har varit med om och tycker att detta är jätte jobbigt. Har detta hänt er någon gång .?. Och hur hanterar ni då denna situation ? Fortsätter ni att träffa ”hans” kompisar eller tar det slut med kompisen när det tar slut med killen ? Skulle vara jätte roligt om ni tog upp detta ämne på e när det tar slut med killen ? Skulle vara jätte roligt om ni tog upp detta ämne på eran podcast

  2013-12-11 12:06:07
  Svara
 • lut med Hej jag har ett förslag på vad ni tjejer kan prata om på eran jätte bra podcast. Ni pratar väldigt mycket om kärlek om era ex och pojkvänner. Skulle vara jätte roligt att höra er prata om vad som händer när pojkvännen blir till ett ex. När du får en pojkvän så blir du oftast jätte bra vänner med pojkvännens kompisar . Men efter de tar slut med pojkvännen måste du och di a nya grymma kompisar ta slut bara för att du och pojkvännen gjorde slut menas det också att du måste bryta kontakten med dem nya vänner du har fått pga honom. Detta är ett problem jag själv har varit med om och tycker att detta är jätte jobbigt. Har detta hänt er någon gång .?. Och hur hanterar ni då denna situation ? Fortsätter ni att träffa ”hans” kompisar eller tar det slut med kompisen när det tar slut med killen ? Skulle vara jätte roligt om ni tog upp detta ämne på e när det tar slut med killen ? Skulle vara jätte roligt om ni tog upp detta ämne på eran podcast

  2013-12-11 12:05:39
  Svara
 • lut med Hej jag har ett förslag på vad ni tjejer kan prata om på eran jätte bra podcast. Ni pratar väldigt mycket om kärlek om era ex och pojkvänner. Skulle vara jätte roligt att höra er prata om vad som händer när pojkvännen blir till ett ex. När du får en pojkvän så blir du oftast jätte bra vänner med pojkvännens kompisar . Men efter de tar slut med pojkvännen måste du och di a nya grymma kompisar ta slut bara för att du och pojkvännen gjorde slut menas det också att du måste bryta kontakten med dem nya vänner du har fått pga honom. Detta är ett problem jag själv har varit med om och tycker att detta är jätte jobbigt. Har detta hänt er någon gång .?. Och hur hanterar ni då denna situation ? Fortsätter ni att träffa ”hans” kompisar eller tar det slut med kompisen när det tar slut med killen ? Skulle vara jätte roligt om ni tog upp detta ämne på e när det tar slut med killen ? Skulle vara jätte roligt om ni tog upp detta ämne på eran podcast

  2013-12-11 12:04:43
  Svara
 • Mysigt! Så vart hade hon köpt den fantastiska BHn?? 🙂

  2013-12-11 11:00:45
  Svara
 • Något som skulle vara intressant att höra är era åsikter ang. betyg och skolan. Vad har ni gått för utbildningar? Vad hade ni för betyg i gymnasiet? Vad gjorde ni efter gymnasiet? Vad tycker ni är viktigast är tänka på när man går ut gymnasiet? Osv osv. Skulle vara intressant att höra eftersom ni båda är framgångsrika för er ålder. Hur tog ni er dit ni är idag? Vad gör ni på era jobb? Tror många skulle vara intresserade av att höra! Kramisar. 🙂

  2013-12-09 22:06:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!