Julmys, Harley, Tomten och 3e Advent

FREDAG:

Började fredagen som vanligt med ”Fireball-fredag” på kontoret. (Trots julfest dagen innan.)


Efter jobbet åkte jag hem och fin besök i form av Erik! Vi lagade olika rätter var. Recept kommer i dagarna! 


Jag gjorde min nytt nya recept av Bloody Mary! Erik älskade den! 

Hehe sen tog vi massa olika bilder. Erik är tex världens längsta och det är ju roligt. 


Han lagade en hummersoppa och vi drack bubbel till det!


Jag var bakis och töntade mig och kollade ner på denne bild. Hehe. 

Erik är inte bara lång. Han har stort huvud också. Så det är kul att sätta hattar på honom… hehe


Till varmrätt lagade jag hummertacos för första gången! De var magiska (JA, recept kommer!)


LÖRDAG:

Fredagsnatten kom mina favoriter hem och då tänkte jag att jag skulle passa på att umgås med min favorit snoris. 

En sak som en präst sa på en kompis barns dop för några månader sen har hakat upp sig på min hornhinna. Och det är:

”Att det är föräldrarna som ska uppfostra barnen. Faddrarna i deras liv ska de ha roligt med och känna att de ska kan lita på dem och luta sig mot dem i livet.” 

Därför skämmer jag bort lille Harley när han är med mig. Pekar han på en Lussekatt som är större än hans huvud får han den ändå! 


NK träffade vi Tomten. Han var läskg tyckte Harley. :/Vid ett-tiden mötte vi upp Andy, Laxen och Kulan för lunch på Brillo


Så gulli och så duktig var han!


På kvällen åt jag middag med Josef och kollade på filmen om ”Steve Jobs”. Den var sådär. bara fakta. Och ingen känsla. Inget hjärta i den. Men ändå en film man ska ha sett.


SÖNDAG:

Vaknade jag tidigt och gick ut på en powerwalk i ett regnigt Stockholm


Vid lunch gick jag hem till Becca och Josef (igen) och låg i sängen med Becca i några timmar. Min älskade älskade bästa vän. Den här människan alltså. Obeskrivlig på så många olika plan. Här testar vi hennes hattar!


Till middag slängde jag ihop det jag hade hemma. 

– Fitnessnudlar

– Spenat

– Kyckling 

– Timjan

– Lök

– Vitlök

– Halv förpackning lätt creme fraise

SÅ GOTT vart det. 


Tände tredje ljuset och började nedräkningen. 6 dagar kvar tills SEMESTER OCH SOL. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others. live streaming horse racing free

  watch horse racing live free uk 2023-07-07 08:58:38 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://merkitevdeneve.com/Menderes-Evden-Eve-Nakliyat

  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation.

  izmir nakliye 2022-12-09 00:01:01 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Hej finaste Dasha!

  Jag har en liten id? till ett podcastämne, som ni kanske i alla fall kan ta upp och diskutera lite om!

  Orden ”bästa vän” och dess betydelse. Det kan vara en svår fråga tycker jag. Jag vet att både du och Michaela säger att ni har fler bästavänner eftersom att ni inte vill utnämna någon till den allra bästa, men kan det inte förekomma svartsjuka ibland?

  Jag anser själv att jag har fler bästavänner, men att jag har perioder då jag umgås mer eller mindre med någon av dem. Det svåra är att jag själv kan känna svartsjuka när jag ser att någon av mina bästisar har skrivit ”min allra bästa vän” till någon annan. Det hugger lite i hjärtat ändå på något sätt, hur motsägelsefullt det än låter! Jag har fler bästavänner men vill helst vara den enda för dem liksom 😉 Jag gör såklart ingen grej av det, men känslan finns ju fortfarande!

  Ni är ju inte mer än mänskliga ni heller så jag tänkte bara på hur Michaela reagerar när du skriver att Becca är din ”allra bästa vän” och vise versa? Det kanske inte är någon big deal för er eller sårande på något sätt, men det skulle vara kul att höra era åsikter och tips om svartsjuka mellan vänner. Vänskap är ju också en sorts kärlek som kan vara sjukt jobbig och sårande…

  Jag tycker att ni båda är världens finaste tjejer som är otroligt inspirerande och häftiga. Ni har en fin vänskap som ni ska hålla fast vid! Tack för en vacker pod. Ni har fått mig att gråta, skratta och framförallt fått mig att tänka. Kärlek är det största vi har och jag är glad över att ni vågar prata om det och öppna upp er lite för att skapa en samhörighet.

  PUSS OCH KRAM DASHA ♥

  /Daniella

  2013-12-17 20:31:04
  Svara
 • älskar dig ♥

  2013-12-16 19:55:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!