Sista podden för i år

Dagen är här då vi har spelat in sista podcasten… För i år. Inte forever såklart. Hoppas vi aldrig kommer sluta. 

Denna vecka handlar den om ”Spelets regler”.

Får man paxa en kille?

Får man paxa flera? 

När är det k att gå på vänners ex? 

Hur många får man dejta i taget? 

Detta är några av frågorna vi besvarar i veckans podcast. Ni hittar den som vanligt HÄR Devote eller på iTunes ifall ni söker på ”Michaela och Dasha”. 

Ps. Gillar ni oss får ni gärna betygsätta podcasten. Vore verkligen as gully. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alltså Dasha. Rös när du, i en podcast som ändå ska vara lättsam, vågade ta upp problemet som rasismen utgör i vårt samhälle idag. Magiskt! Jag känner precis likadant som du inför nästa år, men jag tror att om vi vågar ta upp problemet är vi tusen gånger närmre en lösning. Tack!

  2013-12-19 10:32:04
  Svara
 • Tänkte på det du sa om att killen du dejtar skulle tröttna på att du va drama; min pojkvän är oxå lugn medan jag är hysterisk (haha) och han har sagt att jag ger honom energi och att han inspireras av det. Det tycker jag var ett bra sätt att se det, precis på samma sätt som att han lugnar mig i mina dåliga hysteriska stunder 😉 Hoppas du får en härlig resa nu 🙂 god jul!

  2013-12-18 22:51:23
  Svara
 • Hej dasha! Jag går i ettan på gymnasiet och har gått ifrån att vara blyg och rätt tyst till mer utåtriktad och social nu (är dock fortfarande lite blyg). Iallafall jag gillar en kille i 2:an som är så snygg o verkar snäll, (jag hatar likes, men de kan förklara mycket ibland, han har då typ 20 likes på sin profilbild och av bara killar, alltså ingen kille med massa tjejer ) han vet inte vem jag är, vi har aldrig pratat, men går på samma gymnasium. Jag tog mod till mig och vänerförfrågade honom på Facebook och han accepterade , då är frågan vad ska jag göra nu? Ska man skriva och vad isåfall?(vet dock inte om jag vågar) eller ska jag gilla hans profilbild? Snälla hjälp, jag vill verkligen ha honom ,kram!!

  2013-12-18 17:08:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!